Nyt elbil mærke med spændende bagmænd

Bedre form med Garmin

Forerunner 955. (Foto: Garmin)

Garmin forbindes mest med smartwatches i den dyre klasse. Det er lidt mærkets egen skyld, for Garmin har ikke fornyet sine mellemklasse Forerunner 200 løbeure i tre år.

Nu sker der så omsider noget, så Garmin ikke risikerer at rykke ned i feltet og bort fra toppositionerne, som mærkets motionsure plejer at indtage. Tre nye modeller, der til dels er opdateringer af ældre, skal generobre status.

Forerunner 255, der er en opfølger til 245 modellen, har bl.a. fået fuld triathlon support, en mere præcis GPS radio og Garmin Pay elektronisk betaling.

Forerunner 255. (Foto: Garmin)

Der er kommet nye værktøjer til trænings- og konkurrence-forberedelser som f.eks. en ”morgen rapport” widget, der sladrer om ens søvn den forrige nat og foreslår de bedste øvelser til at komme i form igen.

I en og samme widget kan atleten finde en løbsdags-specifik præstations-spådom, vejret den pågældende dag og et nedtællingsur.

Derudover har Garmin Forerunner 255 fået præcis hjerte-rytme måling og fuld integration med seriøse sports-apps som Garmin HRM-Pro eller gadges som Running Dynamics Pod.

Garmins mellemklasse løbeur Forerunner 255 er blevet opgraderet på mange punkter. (Foto: Garmin)

Batteri-levetiden er øget til 14 dage i ren smartwatch tilstand. Tænder man for GPS, falder spilletiden til 30 timer, hvilket egentlig også er flot.

Den nye Forerunner 255 serie fås i nye farver som blå og lyspunkt. Priserne begynder ved 2.749 kroner for både den lille udgave med 41 mm urkasse og den store krydder med 46 mm.

Hvis du vil have musik ombord fra f.eks. Spotify, Amazon eller Deezer med op til 2.000 melodier i uret, stiger prisen til 3.099 kroner. Her fås Forerunner 255S også i kulørerne sort og Whitestone.

Mere spændende virker den nye Forerunner Solar, der er Garmins første løbeur med integrerede solceller.

Cellerne sidder i urglasset og sikrer bæreren op til 20 dages drift i smartwatch tilstand og 49 timer med GPS tændt. Fint for dem, der løber langt eller hader at lade deres ur op.

På siderne sidder fem fysiske knapper til betjening. De kan suppleres med en touch skærm. Ligesom lillebror har Forerunner meget præcis GPS og hjerterytme. Ekstra ting som musik er standard her.

Garmin Forerunner 955 Solar kan købes for godt 5.000 kroner. Kan man klare sig uden solceller, hedder modellen bare 955 og koster 4.299 kroner.

Forerunner 955 Solar er tilgængelig nu og har en vejledende udsalgspris på DKK 5.049 En version uden solopladning, Forerunner 955, er også tilgængelig med en vejledende udsalgspris på DKK 4.299.

Især 900 modellerne sigter mod professionelle atleter eller meget seriøse sportsfolk, der satser på at forbedre deres præstationer….

Garmins første løbeur med solceller i glasset. (Foto: Garmin)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt elbil mærke med spændende bagmænd