Fotomodeller skabes nu med AI

Lille format – stor lyd

(Foto: Positive Grid)

Guitar forstærkere er normalt sådan nogle solide kasser, som man har med på scenen eller i øvelokalet. Pænt store og med en kombination af forstærker og højttaler ombord.

Helt anderledes med den nye Spark Go fra Positive Grid.

Den er ikke større end en næve og giver alligevel adgang til lyden fra 43 effekter og pedaler, 33 forstærker-trin og 50.000 toner. Alt sammen styret af en app på mobilen.

(Foto: Positive Grid)

Tilmed rummer den lille forstærker kunstig intelligens til f.eks. automatiske akkorder eller Smart Jam, hvor man får et sæt trommer til at enkompagnere guitaristens strengespil.

Spark Go måler kun ni centimeter i højden og ligner med sit design goe gammeldags scene-højttalere og forstærkere. Det indbyggede batteri sikrer samtidig frit spil i otte timer på en opladning.

Indendørs sidder en fuldtone højttaler enhed, der ifølge fabrikanten skal kunne levere en forbløffende stor lyd. Sikkert godt hjulpet af en integreret Digital Signal Processor.

(Foto: Positive Grid)

Ud over den klejne størrelse er det helt klart den medfølgende app det mest spændende ved Spark Go.

Den sparer udgifter på mange tusinde kroner til eksternt effekt-gear. Det hele ligger digitalt i app’en, som man kan bruge til at skræddersy sin sound.

Således er det muligt at lægge lydlag på lydlag med 33 forstærker-varianter plus diverse special effects og pedaler.

Meget skægt kan man også sætte den lille forstærkers kunstige intelligens (AI) til at sýnkronisere med Spotify eller Apple Music.

På den måde kan man spille sammen med sine favorit-kunstnere via Auto Chords funktionen og lade resultatet flyde ud ad den lille højttaler.

Hele herligheden kommer med Bluetooth og alle de nødvendige stik – plus USB-C til opladning. Kabinettet ser ikke kun tough ud – det skal også være det.

Positive Grid sælger Spark Go til 149 dollars eller godt 1.000 kroner. Hvis man forudbestiller, fås forstærkeren til bare 109 dollars….

(Foto: Positive Grid)

(Foto: Positive Grid)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotomodeller skabes nu med AI