Facebook og Instagram skal arbejde tættere sammen

Smart vækkeur til de små

Forældre, der har problemer med at få børnene til at falde i søvn – eller omvendt gerne vil have de små til at ligge i sengen lidt længere, så de voksne får nogle minutters ekstra ro om morgenen – kunne måske være interesseret i dette nye ”smarte” vækkeur fra Little Hippo.

Mella uret er en skæg kombination af et traditionelt vækkeur – dog med lidt sjovere toner og melodier end normalt – og en falde-i-søvn-træner, en lydmaskine, nattelys og en timer til at indstille middagssøvn eller en lille lur.

Ifølge udviklerne fra Little Hippo i San Francisco forstår børn ikke rigtigt, hvad tid er, før de er omkring otte år gamle. Derfor bruger Mella farver og ansigts udtryk på vækkeurets skærm til at lære, hvornår det er tid til at gå i seng eller, hvornår det er ok at vågne op og vække forældrene. Se videoen for en nærmere demo.

Man kan indstille Mella ved hjælp af en smartphone app eller knapper på vækkeuret. Mella falder i søvn sammen med barnet, sover natten igennem ved siden af barnesengen og tænder for sit morgen-show med tegninger og lyde, når klokken når det tidspunkt, forældrene har valgt.

Mella behøver dog ikke at gå helt i sort om natten. Man kan også vælge mellem fem forskellige blide lys-niveauer, der kan bekæmpe alle de grimme monstre, som måtte skræmme barnet i mørke.

Interesserede kan i øjeblikket forudbestille det smarte vækkeur for børn til favørpris via iværksætter portalen Kickstarter. Prisen er 39 USD eller ca. 250 kroner. Levering vil ske til februar….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook og Instagram skal arbejde tættere sammen