Om natten har droner magten i IKEA

Netflix satser stærkere på gamere

(Foto: Netflix)

Mens Google har trukket sig ud af spilmarkedet efter en fiasko med sin ellers ambitiøse Stadia download service, ser Netflix ud til at ville udfylde det efterladte hul i markedet.

Verdens største video-streaming-tjeneste skruer nemlig op for sit computer-spil udvalg med mindst 40 nye titler i år.

I forvejen kan Netflix’ 230 millioner abonnenter verden over vælge og vrage mellem 55 forskellige spil – blandt dem flere bestsellere.

Indtoget efter Google betyder bl.a, at flere af de store spil-udbydere er begyndt at åbne sig for Netflix.

Netflix får også en egen version af spilklassikeren “Monument Valley”. (Foto: Netflix)

Det gælder bl.a. Ubisoft, der tilbage i januar gav Netflix eksklusivitet på spillet ”Valiant Hearts: Coming Home.”

Næste Ubisoft udspil hos Netflix bliver ”Mighty Quest: Rogue Palace”, der skal minde om klassikere a la ”Diablo” eller ”Minecraft: Legends.” Spillet kommer på Netflix den 28. april.

Netflix har et samarbejde kørende med Super Evil Megacorp, der er mest kendt for sit krigsspil ”MOBA” til mobiltelefoner. Satsningen hos Netflix skal hedde ”Vainglory”. Hvad den indeholder, er indtil videre hemmeligt.

Ellers tør Netflix ikke alene satse på, at de store softwarehuse leverer indhold. Derfor viæ Netflix selv udvikle 16 af de 40 nye videospil.

Andre nye spil hos Netflix er f.eks. ”Terra Nil” by-bygge-spiller med lancering den 28. marts og ”Paper Trail”, hvor man skal folde verden ud for at samle et slags puslespil.

Netflix er også på vej med en opfølger til sit mest populære spil til dato. ”Too Hot to Handle: Love is a Game” bygger på reality-tv showet af samme. Netflix sørger for nyt indhold til spillet hver eneste uge.

Lidt mere dramatik er der nok at hente i ”Highwater”. Et spil, der er placeret i en apokalyptisk ruin, hvor brugeren skal udvikle overlevelses-strategier for at undgå at blive udraderet af et rumskib fra Mrs.

Netflix får tillige en version af det flot anmeldte ”Monument Valley” spil. Det skal indeholde flot grafik og en drømme-agtig atmosfære, hvor brugeren selv er med til udforme slutningen….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om natten har droner magten i IKEA