Cola telefonen kommer fredag

Flexii kunder kan nu 5G

(Foto: 3)

Da teleselskaber 3 lancerede sit nye datter-selskab Flexii i oktober sidste år, var det ikke kun med argumentet, at det var billigt at købe mobiltelefon hos.

Flexii skulle også være det første teleselskab i Danmark med ”co-creating” som udgangspunkt for sin strategi.

På dansk betyder det, at Flexiis kunder ville være fuldt medbestemmende om de services, de fik tilbudt.

Brugerne må meget gerne komme med nye ideer, og de skal ikke – som hos andre teleskaber – føle, at de får trukket ekstra tjeneste ned over hovedet, som de slet ikke vil have.

I de første tre måneder af sin eksistens har Flexii dog måttet nøjes med at køre mobiltelefoni i 4G.

(Foto: Flexii)

Det har ændret sig natten til i dag, hvor samtlige Flexii kunne kan se et 5G-logo i toppen af skærmen på deres mobil.

Netop adgangen til 5G har været det klart største ønske hos Flexiis brugere. Derfor har 3 reageret  hurtigt og lyttet til kunderne.

Samtidig med det store boost i hastighed skifter Flexii i dag fra tre til to abonnementer. Det sker for at give kunderne et lettere og mere klart online valg.

Det billigste af de to abonnementer giver 5G, fri tale og 80 GB data om måneden. Af den kan de 20 GB bruges i EU-lande. Prisen er 80 kroner i de første seks måneder, hvorefter den stiger til 100 kroner pr. måned.

Den dyrere variant har også 5G plus fri tale og fri data, hvoraf de 20 GB kan bruges i EU. Abonnementer betaler man 150 kroner om måneden for i det første halve år, hvorefter det stiger til 170 kroner.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cola telefonen kommer fredag