Her er Xiaomis første elbil

Cola telefonen kommer fredag

(Foto: Realme)

Rygterne har svirret længe om, at verdens største læskedrik-fabrikant Coca-Cola ville have sin egen smartphone til brug ved kampagner og konkurrencer.

Dét rygte er nu blevet bekræftet officielt. Fredag den 10. februar er der officiel premiere på Realmes 10 Pro Coca-Cola Edition mobil.

Realme er et lavpris søsterselskab til OnePlus, der holder sin premiere på den langt mere ambitiøse 11-toptelefon senere i dag.

(Foto: Realme)

Realmes produkter sælges ikke officielt i danske butikker, så vi kommer nok ikke til at se Coke telefonen særligt ofte på vores breddegrader.

Medmindre da, at Coca-Cola Danmark vil bruge den til reklame-formål, eller en af de store butikskæder kan se en idé i at sælge en ”læskende” smartphone til billige priser.

Indien bliver det første land med Cola-telefonen, der ikke kun har de velkendte røde og sorte farver i det ydre. Også ikoner og skærm-baggrunde har fået Coca-Cola finish.

(Foto: Realme)

Indendørs sidder en Qualcomm Snapdragon 695 processor med 5G. Den assisteres af 8 GB RAM og 128 GB lager som standard.

Skærmen er en LCD-type på 6,72 tommer og Full HD+ grafik. Displayets opdaterings-hastighed på 120 Hz gør det velegnet til at vise spil.

Det mest imponerende ved cola-telefonens synes at være det indbyggede kamera. I mellemklassen er vi ikke vant til objektiver på hele 108 megapixel. Dertil kommer en 2 MP makro-linse til næroptagelser, mens selfies skydes med et 16 MP objektiv på fronten….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Xiaomis første elbil