Dansk it-branche rider på en bølge

OnePlus på vej med ny Concept Phone

Efterhånden er det ingen hemmelighed længere, at OnePlus’ nye model 11 flagskib har premiere i Europa og Danmark den 7. februar. Det samme gælder de nye OnePlus Buds Pro øretelefoner.

Sædvanligvis vel-orienterede insidere fra Kinas sociale medier vil dog vide, at OnePlus har et par ekstra esser i ærmet, som vil blive præsenteret ved samme lancering.

Måske bliver det først tre uger senere, når Mobile World Congress (MWC) udstillingen bliver holdt i Barcelona.

Det plejer at være telebranchens svar på hele underholdnings-industriens CES Show i Las Vegas, der blev holdt i begyndelsen af januar.

Den største nyhed – ud over OnePlus 11 – skal være en Concept Phone. Det er en mobil, hvor OnePlus giver er forsmag på designet af de kommende års design og features.

Den seneste OnePlus Concept Phone One fra for tre år siden udviklet i samarbejder med racerbil-mærket McLaren. Derfor var mobilen klædt i læder og den McLaren typiske orange farve. (Foto: Weibo)

Sidst, OnePlus viste et koncept på en fremtids-mobil, var for tre år siden. Dengang var det sammen med den britiske sportsvogns-fabrikant McLaren.

OnePlus Concept One var den første telefon i verden, som var udstyret med elektro-kromatisk teknologi. Noget, som ellers kun kendes fra vinder på fly og ekstreme sportsbiler.

Hos OnePlus gjorde det elektro-kromatiske islæt, at kameraerne på mobilens bagside var helt usynlige, indtil de blev tændt.

Det gjorde, at OnePlus Concept One så meget mere diskret og pæn ud end normale smartphones, hvor kamera-panelerne er ret så dominerende på telefonernes ryg.

Ifølge de kinesiske sociale medier vil også blive del af den nye OnePlus Concept Two. Det samme vil en lille håndfuld andre features, som vi først vil se på smartphones om et par år.

OnePlus vil også meget snart løfte sløret for sit første tastatur. (Foto: 91Mobiles)

Koncept-telefoner kommer (desværre) aldrig til salg på markedet. Det samme vil nok være tilfældet med den næste Concept Two fra OnePlus.

Det vil dog være tilfældet med OnePlus første indtog i pc-verdenen:

Det er OnePlus keyboard, der på grund af sin mekaniske opbygning og dermed høje hastighed skal henvende sig primært til gamere og spil-entusiaster med med laptops og kraftige desktop-pc’er. Både Windows og Apple Macs.

OnePlus Keyboard skal kun fremstillet i hvidt. Tasterne ligner de samme, vi kender fra andre keyboards. Plus en rød drejeknap, som skal rumme en række specielle funktioner.

Ifølge OnePlus’ kinesiske hjemmeside vil tastaturet være opbygget i et «dual spacer mount design» og tillade en skræddersyning til brugerens egne behov.

Den vigtigste nyhed den 7. februar bliver præsentationen af OnePlus 11 topmodellen. (Foto: OnePlus / Kina)

Spacer designet skal gemme på en meget præcist kalibreret følelse i brugerens fingerspidser. Desuden skal tastaturet aflevere en lyd, som gamere plejer at elske. Helt tavst bliver det altså ikke art skrive med det nye OnePlus tastatur.

OnePlus vil anvende de seneste nye Keychron taster og switches til sit tastatur. Toppen af hver tast kan nemt udskiftes, så man f.eks. kan placere forskellige farver til funktioner, man bruger meget.

Desuden skal One Plus Keyboard kunne udstyres med RGB-belysning, som kan justeres i farver fra en app. Belyste tastaturer er et ”must” hos rigtige gamere.

I Danmark kender vi kun OnePlus for sine smartphones, øretelefoner og et enkelt smartwatch. Ovre i Asien sælger OnePlus f.eks. også tv-apparater….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk it-branche rider på en bølge