De bygger verdens hurtigste internet

Bliv hårdfør for små penge

(Foto: Cat

Caterpillar (CAT) og Doogee fra Kina er to af de mærker, som har specialiseret sig i håndværker telefoner, der kan tåle lidt af hvert og meget mere end almindelige smartphones. Også Samsung er med i kpløbet.

Den store og berømte entreprenør-maskine fabrik Caterpillar har udliciteret sit navn og logo på smartphones til det britiske firma Bullit Group, der også producerer mobiler for f.eks. Land Rover og Kodak.

Nu skal der åbenbart gøres mere for at gøre Cat telefonerne kendt blandt danskerne. I hvert fald vil den nye Cat S42 model blive solgt hos både Power, Elgiganten, Komplett, Expert og TDC BtB.

Som andre Cat mobiler er S42 meget robust. Den er således vand- og støvtæt efter IP68 specifikationerne, og den opfylder samtidig de militære MIL SPEC 810H krav.

(Foto: Cat)

I praksis betyder det, at S42 kan tåle at blive tabt flere gange ned på stål eller sten fra 1,8 meters højde.

På alle hjørner og kanter uden at gå i stykker. Samtidig drukner den ikke af at ligge på 1,5 meters vanddybde i en halv time.

Meget apropos i disse Corona tider kan CAT S42 tåle både en grund rengøring i sæbevand eller blive renset med sprit til desinfektion.

Motor i Cat S42 er en Mediatek Helio A20. Det er ikke verdens hurtigste processor, men den typiske bruger af en telefon som denne skal heller ikke se videofilm eller spille computer-games.

Cat S42 kommer med 3 GB RAM og 32 GB lager, der kan udvides med MicroSD kort. Styresystemet er Android 10, som er klar til opgradering til Android 11.

(Foto: Cat)

Skærmen er på 5,5 tommer og i beskeden HD grafik. Til gengæld er den meget lysstærk og kan betjenes både med våde fingre og handsker på.

Kameraer er der to af – en foran og en bagpå. Hovedkameraet er på 13 megapixels (MP), mens selfie-skyderen tager billeder med 5 MP

S42 har ikke 5G, men kan til gengæld køre i mange timer på sit batteri på 4.200 mAh. Det er nok vigtigere for den typiske bruger, der vil være at finde blandt håndværkere, redningsfolk, landmænd og fiskere. Også sportsfolk som sejlere, bjergbestigere og mountain bikere er kunder til CAT telefoner.

Her på Leifshows skrev jeg også for nylig om den større Cat S71 Pro telefon, der har et kamera, som kan tage billeder af varme og kulde. Læs mere om den her.

Med 1.990 kroner lyder prisen på Cat S42 ganske fornuftig – også for sparsommelige håndværkere….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bygger verdens hurtigste internet