De er hotte i januar-udsalget

Her er verdens første 6K skærm

(Foto: Dell)

De fleste af os sidder og kigger på en computer-skærm med Full HD opløsning. Nogle færre har ofret penge på en 4K monitor, for 4K s man er jo også det normale for nye tv-apparater.

Nu ser det imidlertid ud til, at vi skal vænne os til skærme på 6K og hele 6.144 gange 3.456 punkter.

I hvert fald, hvis man stiller store krav til billedets kvalitet. Det gør f.eks. både gamere og folk, der arbejder professionelt med multimedia og billed-behandling.

Dell er på vej med verdens første pc-skærm med 6K opløsning. Desuden rummer den nye Dell UltraSharp 32 også en ny IPS Black-panel teknologi.

Ud over verdens første 6K skærm til pc’en kommer Dell med en meget stor UltraSharp monitor på 43 tommer. (Foto: Dell)

Tilsammen sikrer de 150 procent flere billedpunkter på skærmen og en visning af ægte og dyb sort. Samme krav, som mange stiller til deres tv.

Dertil kommer, at den nye superskærm på 32 tommer fra Dell er kompatibel med VESA Display HDR. Det kan være vigtigt for detalje-fokuserede brugere, der f.eks. arbejder med grafik eller tunge datasæt.

Video-møder er dagligdag for de fleste pc-brugere i dag. Derfor kommer UltraSharp 32 6K-skærmen også med et Dual Gain HDR webcam i 4K kvalitet.

Det er langt bedre end de fleste andre webcams. Oveni får man så features som, at kameraet automatisk indrammer billedet, justerer lys og forbedrer klarheden. På den måde skal brugeren stå knivskarpt i billedet – selv ved dårlig belysning.

Dell står også klar med verdens første tastatur, som er skræddersyet til og godkendt af den populære Zoom platform til videomøder. (Foto: Dell)

Det suveræne webcam ledsages af en mikrofon med støjreduktion og to højttalere på hver 14 watt. Med andre ord kan Dells nye pc-skærm også spille højt.

Meget praktisk virker desuden en pop-out funktion, som Dell har anbragt foran på skærmen. Den giver let adgang til porte, så man ikke skal rode rundt bag på skærmen og skabe kaos på skrivebordet, når man vil forbinde tilbehør og signalkilder.

Ud over den opsigtsvækkende 6K variant har Dell også to andre, knap så vilde skærme på programmet i sin UltraSharp familie. Dertil kommer verdens første Zoom-certicerede tastatur og en ny mus.

Dells nye UltraSharp 32 6K-skærm bliver næppe billig. Den dukker først op senere i år, så man kan roligt begynde at spare penge op.

De andre Dell nyheder dukker op i Danmark senere her i januar. Priserne er endnu ikke klar….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De er hotte i januar-udsalget