57 reportere dræbt i år

Cykelklokken er også alarm

(Foto: AirBell)

Der bliver fortsat stjålet mange cykler i Danmark, og tilsyneladende er det for nemt at uskadeliggøre cykellåse eller opdage alarmer, der egentlig skulle beskytte den ofte dyre tohjuler.

AirBell er en ny og smart tyveri-alarm til cyklen.

Den er billig og svær at opdage for selv dygtige cykel-stjælere. Til gengæld virker nyheden kun sammen med en iPhone.

Udefra ligner AirBell en ganske almindelig cykelklokke. Det fungerer nyheden også mestendels som.

(Foto: AirBell)

Hemmeligheden ligger i en lille skuffe nederst i AirBell, hvor man kan gemme en af Apples populære AirTags sporings-enheder. Helt usynligt.

Det giver muligheden for at spore sin cykel direkte fra en app på en iPhone telefon. Cyklens geografiske placering vises på mobilens skærm.

Det er ikke kun praktisk, hvis en langfinger har brudt cykellåsen, og man gerne vil lokalisere sin jernhests øjeblikkelige værested.

Det er også fint, når man har glemt, hvor man har placeret sin cykel. Den slags sker jo på en stresset eller våd dag i byen, og på store cykel-p-pladser som på f.eks. Nørreport i København, kan det altid være svært at finde netop sin egen.

(Foto: AirBell)

Med sine 22 mm i diameter passer AirBell til alle typer cykler – både de eldrevne, mountain bikes og de klassiske cykler med pedaldrift.

Man skal blot have en iPhone med ”Find My” app på og naturligvis købe sig en AirTrack enhed til formålet. Installationen tager højest et par minutter inklusive montering.

Betjening og funktion er som altid med AirTags: Man kan f.eks. bede app’en slå alarm, når cyklen flyttes ud over en bestemt radius.

AirBell har indtil videre solgt over 100.000 eksemplarer af sin smarte cykelklokke. Det gør den til det mest solgte cykel-tilbehør på Amazon. Prisen ligger typisk på 25 dollars eller ca. 175 kroner….

(Foto: AirBell)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

57 reportere dræbt i år