Hvad vil de være, når de bliver store?

Vildt cover til din iPhone

(Foto; Inkar)

Apples iPhones er generelt dyre – dyrere end Android mobiler.

Det gælder især de nye iPhone 14 Pro og Pro Max modeller, der er så eftertragtede, at danskere først kan få dem leveret dagen før nytår, hvis de bestiller dem nu.

Men selvfølgelig. Alle iPhones ligner hinanden. Især hvis en håndfuld mennesker lægger deres Apple telefoner på café-bordet foran dem – og en af telefonerne begynder at ringe.

urDet nye iPhone cover er inspireret af denne futuristiske super-sportsvogn. (Foto; Inkar)

Altså må man gøre en indsats for at få sin iPhone til at blive mere personlig. Som f.eks. ved at pakke dem ind i et beskyttelses-cover, som adskiller dem fra andre.

Hører man til dem, der godt kan lide eksklusivitet – og har råd til det – kunne det nye  iPhone cover fra Inkar være det helt rigtige.

Det er skabt i samarbejde med den berømte italienske bildesigner Pininfarina og skal være en hyldest til Inkas koncept på en super-sportsvogn.

Pininfarina designs er normalt smukke og meget kostbare. Det samme gælder det nye Inkar cover, der passer til iPhone 13 Pro og 14 Pro. Coveret koster nemlig den nette sum af 10.000 dollars eller ca. 73.000 kroner.

(Foto; Inkar)

Det eksklusive cover er hånd-fremstillet af bl.a. ægte læder, der er blevet til overs fra Pininfarina sportsvogne. Kulfiber eller ædlesorter træ indgår også i materialerne til coveret.

Inkar fremstiller kun 99 eksemplarer af iPhone coveret, der alle vil være individuelt nummererede. Kun fem af dem har en tynds rød stribe, der kendetegner Inkars koncept-bil.

Hvis det er en idé til en julegave eller til at forkæle sin egen iPhone 14 Pro, kommer coveret til salg den 1. december….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil de være, når de bliver store?