Danskerne har tillid til hinanden

iPhone coveret er en tidsmaskine

Hvis der er en ting, man normalt forbinder iPhones med – så er det i hvert fald ikke klassiske computerspil. Apples smartphones var slet ikke født endnu, dengang Nintendo solgte millioner af Game Boys. Det var 20 år tidligere.

Her næsten år efter Game Boy spillekonsollens fremkomst, bliver de to hver for sig banebrydende elektroniske gadges forenet.

Det sker ved hjælp af et Wanle Gamer cover, der forvandler bagsiden af iPhone til en retro Nintendo spillekonsol. Komplet med monokrom sort/hvid skærm og de velkendte knapper til at styre spillene med.

Nu kan man pludselig prøve sig selv af på klassikere som ”Tetris”, ”Snake”, ”Block”, ”Formula One Racing” eller ”Tank”. 10 af de gamle spil følger gratis med Wanle coveret. I de originale udgaver – ikke de nye lynhurtige med masser af farver og animationer.

Selve coveret giver i øvrigt god beskyttelse til ens sarte iPhone. Det er fremstillet af hårdt plastic, der kan tale både ridser, slag og bump. Desuden er coveret indrettet, så der er fuld afgang til iPhonens porte – f.eks. til opladning, mens man spiller ”Snake”.

Wanle Gamers Console passer til iPhone 6, 6s, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og X. Normalprisen er 80 USD, men coveret sælges som introduktion for kun 25 USD eller ca. 150 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskerne har tillid til hinanden