KEF lægger sig på ørerne

Mange flere tror på aliens

(Foto: Brooke Denevan / Unsplash)

Selvom der ikke for nylig er kommet nye science-fiction med aliens og skabninger fra andre planeter, tror flere og flere mennesker på UFO’er liv ude i verdensrummet.

Ifølge en ny undersøgelse fra YouGov er hver tredje amerikaner – 34 procent – i dag overbevist om, at der findes aliens og, at vi måske allerede har besøg af dem på Jorden uden at vide det. For 25 år siden – i 1996 – var det kun hver femte eller 20 procent.

Nutidens amerikanere tror ikke længere på, at aliens ligner de grønne monstre eller ET fra science fiction film, tegneserier og romaner. Det siger 49 procent i hvert fald.

Flertallet er overbevist om, at aliens er meget mere teknologisk avancerede, end vi mennesker er. En tredjedel er bange for, at de fremmede skabninger kan være fjendtligt indstillede over for os.

To af tre amerikanere svarer i YouGov analysen, at det er sandsynligt, at der eksisterer andre livsformer ude i verdensrummet.

Af de amerikanere, som har set et uforklarligt fænomen på himlen, mener 20 procent, at det må have været en UFO med aliens ombord.

I øvrigt afslører analysen, at mange flere tror på aliens og UFO’er end på en af de andre berømte skabninger fra film og avis-overskrifter – Bigfoot, Yeti og Loch Ness uhyret. De har alle under 10 procent tilhængere….

(Infografik: Statista.com)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEF lægger sig på ørerne