Googles ur kommer senere

Kapløbet fortsætter

Elgiganten åbner snart i Lyngby Storcenter. (Foto: Elgiganten)

Selvom de fleste analytikere mener, at salget af underholdnings-elektronik, hårde hvidevarer og nye mobiltelefoner vil falde som følge af energikrise og færre penge i lommen hos danske forbrugere, lader de to store kæder af varehuse ikke til at mærke en nedgang.

Tværtimod udvider Elgiganten og Power for fuldt drøn med nye varehuse landet over.

For et par uger siden var Power ude med at fortælle, at kæden er på vej med Danmarks største varehus på 5.000 kvadratmeter i Ishøj. Åbningen er planlagt til inden Black Friday udsalget, der starter den 25. november.

I dag følger ærkerivalen Elgiganten så efter med en meddelelse om, at kæden vil slå dørene op til en hel stribe nye varehuse i de kommende måneder.

Elgiganten åbner snart i WAVES i Greve. (Foto: Elgiganten)

Et af dem er i Lyngby Storcenter, hvor Elgiganten åbner en 2.000 kvadratmeters butik i efteråret 2023.

Da Power har et varehus lige på den anden side af vejen i forhold til Lyngby Storcenter, er der lagt op til nogle gevaldige priskrige i byen nord for København.

Helt ny i Elgigantens kæde er også et nyt varehus på 3.000 kvm i Greve, hvor det placeres i indkøbscentret WAVES.

Derudover vil Elgiganten i løbet af de næste seks måneder åbne nye varehuse i Kalundborg, Thisted og Haderslev. Dertil kommer moderniseringer af kædens eksisterende adresser i Gentofte og Taastrup.

Senere i 2023 og i 2024 følger så åbninger i Grenå, Nyborg og Skive. I alt er der tale om 10 nye varehuse i de kommende to år….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Googles ur kommer senere