Island ligger i top med internet

God til skrivebordet

(Foto: Ikago)

Isolerede kopper og krus er en gaaammel nyhed. Også dem, som man kan indstille temperaturen på ved hjælp af en app på mobilen.

Ikago mener, at det er meget mere praktisk med en bordskåner med indbygget varme-element. Så kan man sørge for varm kaffe, te eller kakao i mange forskellige kopper. Ikke kun en enkelt.

Den nye Ikago Heat Coaster Pro fungerer lidt på samme måde som en trådløs oplader til telefonen. Blot overfører den strøm til en varme-film, som man har anbragt på underside af sit krus.

Filmen og en infrarød sensor måler også krusets varme – eller rettere indholdets – og synkroniserer den med den ønskede temperatur. Den indstilles via touch knappper på bordskåneren.

https://www.kickstarter.com/projects/ikagoheatcoasterpro/ikago-heat-coaster-pro-seize-the-heat-of-your-drink?ref=eyqc1a&token=7e582082

Temperaturen kan man tjekke løbende på Ikagos integrerede display. Her vises også tre farvede indikation – rødt for for varmt, blåt ved koldt og grøn ved den optimale varme.

Temperaturen indstilles på en smartphone app, og man kan bestemme temperaturen trinløst mellem 40 og 80 grader Celsius.

Bordskåneren registrerer automatisk, om der står en kop på den – og slukker eller tænder efter det.

Nyheden husker også temperaturem fra den forrige kop, så man ikke behøver at justere for hver gang, man har lyst til at drikke noget varmt.

Ikago nyheden fungerer med alle kopper, som man har stående. De kan være af keramik, glass eller rustfrit stål. Med ved købet af en Heat Coaster Pro følger desuden et eget kaffekrus.

Den Hong Kong baserede fabrikant forsøger i øjeblikket med stor succes at skaffe finansiering af en storproduktion af kopvarmeren via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her er det ønskede beløb overtegnet næsten 30 gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv til en særpris af (omregnet) 444 kroner. Levering skal efter planen ske i oktober….

Varmen kan indstilles med én grads nøjagtighed – både i Celsius og Fahrenheit. (Foto: Ikago)

(Foto: Ikago)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Island ligger i top med internet