Et USB stick til det hele

Hæng dit tøjrenseri på væggen

Hører I også til de travle mennesker, der sjældent har lyst og tid til at vaske og stryge deres tøj – og som derfor afleverer det til rens og pres en gang om ugen?

Disse mennesker kan måske i fremtiden spare penge og tid til at finde et godt renseri. I stedet skal de blot hænge det nye Tersa skab op på væggen i soveværelse eller på kontoret.

Hvad der ligner et væg-spejl er i virkeligheden et komplet rense system til skjorter, jakker, bluser, bukser og nederdele. 10 minutter – så er tøjet renset, tørret, krøller forsvundet og udsender en frisk duft af rent tøj.

Tersa Steam bruger ingen kemiske midler til at give tøjet en op-friskning. I stedet er det damp fra naturligt destilleret vand og dufte fra planter og mineraler, der gør arbejdet.

Det eneste, man skal gøre, er at hænge sit smudsige tøj på en bøjle, placere det i Tersa skabet, lægge en rensekapsel i og trykke på Go knappen. Så kan man drikke en kop kaffe i ti minutter, checke sin email eller foretage et vigtigt opkald. Derefter er tøjet frisk, rengjort og lige til at tage på.

Tersa har gjort meget ud af at gøre sit nye rense-skab så miljøvenligt som muligt. Det bruger således kun en deciliter vand pr. rens, bruger meget lidt strøm og anvender – som nævnt – kun naturlige virkemidler.

”Skabet” skal samtidig være helt idiot-sikkert i brug. Man kan ikke ved en fejltagelse brænde tøjet eller få det til at skrumpe. Betjeningen foregår via en enkelt knap.

Tersas kapsler kan minde om dem, vi kender fra Nestles kaffemaskiner. De er lavet af genbrugs-materialer. Indholdet er frit for kemi og udelukkende naturlige mineraler og planter. Og man kan vælge mellem en håndfuld forskellige dufte.

Kapslerne kan købes enkeltvis eller bestilles som et månedligt abonnement. 15 ”pods” koster indledningsvis otte USD eller ca. 50 kroner. En omgang rens er derfor hverken tidskrævende eller dyr.

Tersa Steam har med stor succes hentet finansiering af sit projekt via crowd funding på Indiegogo. Man kan dog stadig forudbestille et eksemplar til sig for en særpris af 249 USD – ca. 1.600 kroner. Den senere butikspris bliver mindst 2. 600 kroner…..

https://www.youtube.com/watch?v=0hLvECWFQ58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et USB stick til det hele