Elbil på den retro måde

Denne soundbar kan blive til tre

JBL Bar 1000. (Foto: JBL)

Soundbars er som regel ikke særligt fleksible, når man først har fået dem anbragt under sit store fladskærms-tv.

Selvfølgelig kan man koble ekstra sidehøjttalere og en subwoofer på for at skabe et bredere lydbillede og surround sound, men de bliver også stående samme sted, når de er placeret.

Med den nye JBL Bar 1000 tv-højttaler kommer der straks noget mere alsidighed:

De to ender af JBL’s flagskib kan nemlig klikkes af og fungere som batteri-drevne højttalere, man flytter længere ud til siden, når man vil have en bredere lyd.

JBL er ikke først på markedet med denne idé, men den virker godt gennemtænkt. Alle enheder kommunikerer trådløst med hinanden for at minimere antallet af (synlige) kabler.

Det gælder også en subwoofer med 10 tommers bas, som man kan placere usynligt, om man vil. Dybe toner spreder sig ikke i stereo.

JBL Bar 1000. (Foto: JBL)

 

Indenbords i Bar 1000 sidder fire opad-vendte fuldtone-enhed – to, hvis soundbaren deles op i tre. Tilsammen kan de yde 880 watt, hvilket må være alt rigeligt til de fleste stuer.

Bar 1000 kan fungere som et 7.1.4 lydsystem, der kan arbejde med både Dolby Atmos og DTS:X 3D surround sound. Nyheden dukker op i Danmark i oktober, hvor man skal betale 9.000 kroner for den.

Bar 1000 er den største af fire nye JBL tv-højttalere, der alle er udstyret med PureVoice teknologi.

Den skal sikre klare og forståelige stemmer ved dialog i film, tv og spil, selvom man også har skruet op for baggrundslyde.

Man kan spare 1.500 kroner ved at vælge JBL Bar 800, der også har aftagelige sidehøjttalere. Derudover er der de endnu mindre JBL Bar 500 og Bar 300.

For alle fire gælder, at de kan stemme-styres med Google Assistent, Apple Siri eller Amazon Alexa. Alternativt bruger man JBL’s One app på sin smartphone.

JBL One app’en giver samtidig adgang til over 300 online musik streaming tjenester via den integrerede kompatibilitet med Apple AirPlay 2, Google Chromecast og Amazon Alexa MRM….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbil på den retro måde