Har Sonos ramt den rigtige tone?

Lille bærbar JBL til det hele

Bare fordi man er specialist i at lave Hi-Fi højttalere og også har hovedtelefoner på programmet – kan man da godt lave et komplet musik anlæg.

Især, hvis ens påfund kunne gå hen og blive et rigtigt sommerhit og tage rollen som en moderne variant af fordums transistor radio.

JBL’s nye Tuner er netop sådan en 3-i-1 multi-gadget, der samtidig gør god bærbar lyd trendy igen. Tuner er nemlig på samme tid en DAB+ radio til alle de nye digitale kanaler, en klassisk FM radio til de ”gamle” stationer og en trådløs Bluetooth højttaler.

JBL nyheden er handy og skal kunne spille ganske kraftfuldt, som fabrikanten udtrykker det. Det betyder vel, at man kan spille højt musik, uanset om JBL højttaleren får sine toner fra radioen eller henter dem trådløst via streaming fra en smartphone.

JBL Tuner ligner faktisk også en lille transistorradio i design. Komplet med lang antenne og et moderne baggrunds-belyst LCD display til at vise station, afspillet nummer osv. Desuden kan man gemme sine musikalske favoritter via højttalerens fem genvejs-knapper.

Den skægge JBL Tuner kan spille i otte timer på en batteri opladning. Nyheden fås i hvidt eller sort til priser fra 799 kroner….

Den ligner godt nok en klassisk transistor radio – også, selvom JBL Tuner tillige er en trådløs Bluetooth højttaler.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har Sonos ramt den rigtige tone?