Verdens tyndeste folde-mobil

Metallica får pladespiller

(Foto: Metallica)

Heavyrock bandet Metallica med danske Lars Ulrich ved trommerne har efterhånden eksisteret i over 40 år, men fylder stadig hele stadions med ti-tusinder af fans til sine koncerter.

Samtidig har Metallicas musik fået lidt af en renæssance, efter at den bliver brugt i Netflix’ succes-serie ”Stranger Things.”

Hardcore tilhængere af Metallica vil sikkert elske den nyeste gadget fra bandet. Det er ikke en ny-designet t-shirt eller en kasket, men en hel pladespiller.

(Foto: Metallica)

Den nye Metallica Ninja Star Turntable er stjerneformet. Noget utraditionelt for en grammofon, der normal er konservativt firkantet.

Nyheden har Metallica fåety den østrigske pladespiller-specialist Pro-Ject til at bygge. Det betyder, at der er solid Pro-Ject motor, remdrift og s-formet tonearm, som sagtens kan tale at spille hårdt musik meget højt.

Det ydre er til gengæld ren Metallica. Bandets logo er ikke til at overse på kabinettet. Pladetallerkenen er af glas og ligger oven på en under-tallerken af aluminium.

(Foto: Metallica)

Metallica grammofonen kommer med en Pick it S2 C pickup som standard. Den skal være specielt god til elektrisk musik og rock. Noget af et must i dette tilfælde, fordi denne pladespiller næppe vil blive købt af andet end heavy-rock fans.

Pro-Ject fremstiller kun et begrænset antal af Ninja Star pladespilleren. Hvor mange eller få oplyses ikke.

Men eksklusiv skal nyheden være at eje, og den er derfor  heller ikke billig at købe. 1.599 dollars eller ca. 11.800 kroner skal den koste….

(Foto: Metallica)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens tyndeste folde-mobil