3’er Bimmer helt på strøm

GoPro bliver nemmere

(Foto: GoPro)

Selvom robuste smartphones nok har overtaget en pæn del af markedet, er der fortsat et godt salg i aktion-kameraer med GoPro som det helt store navn.

GoPro har mange kvaliteter, men også nogle svagheder. Ingen køber f.eks. et GoPro på grund af sin batteri-levetid – snarere tværtimod. Desuden kan kameraet være lidt besværligt at betjene ude i marken.

Begge disse udfordringer skulle være løst med det nye Volta tilbehør, som GoPro just har lanceret. Én-hånds kontrol og længere arbejdstid på en opladning.

Volta er et slags håndtag, som man nemt monterer på sit GoPro Hero9 Black eller Hero10 Black. Derefter forbinder man en ledning til Voltas 4.900 mAh li-ion batteri, og man kan straks gå i gang med at bruge Voltas handy knapper til start/stop og funktions-skift.

(Foto: GoPro)

Ifølge GoPro vil en opladning af Volta give over fire timers optagelse af video i en opløsning på 5,3K og 30 billeder i sekunder (fps). Det er tre gange længere tid end med Hero10 kameraers eget batteri.

Meget smart kan Volta også fungere trådløst, så man ikke behøver at have håndgrebet monteret, men bruge det som en fjernbetjening. Den skal kunne virke i en trådløs afstand på 30 meter.

Volta har desuden en slags ”fingre” på siden, som kan foldes ud. Dem kan man så bruge til at lave en tripod base til sit kamera eller anbringe det solidt på f.eks. en rygsæk.

Endelig har GoPro udstyret Volta med den fra smartphones kendte ”oplad-videre” funktion. Så kan man forbinde f.eks. et smartwatch eller en mobil til sit kamera og lade den helte ny energi direkte fra det.

Eneste umiddelbare ulempe ved Volta er, at den koster ekstra.Volta koster alene godt 1.000 kroner. Hvis man er abonnent på GoPro, fås den billigere….

Volta er vandtæt og kan sagtens tåle regn eller sne. (Foto: GoPro)

(Foto: GoPro)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3’er Bimmer helt på strøm