5G er nu større end 4G

Tættere på naturen med B&O

(Foto: Bang & Olufsen)

Det kan godt være, at Bang  Olufsen ikke kommer med helt så mange nye produkter, som nogle kunne ønske.

Til gengæld er den berømte danske audio/video fabrikant meget dygtig til at skabe variationer over samme tema. Nemlig ved at give eksisterende modeller nyt liv gennem nye farver.

Det seneste nye eksempel er de små handy Beosound A1 højttalere. De kommer nu i en særlig luksus-udgave – DUNE – der udelukkende fremstilles i 100 eksemplarer. Det gør højttalerne mere eksklusive og sikkert også eftertragtede.

(Foto: Bang & Olufsen)

Beosound A1 DUNE Crafted Edition er skabt af den danske industri-designer Cecilie Manz, der også tegnede den oprindelige Beosound A1.

Denne gang fik hun lov til at behandle aluminiums-kabinettet, som om det var lavet af kanvas. Desuden er DUNE udgaven udført i to farver, der glider over i hinanden. Kulørerne er valgt, så de ligger tæt på naturens egne i f.eks. Vestjylland.

DUNE er håndlavede og skal vise den bearbejdning af aluminium i absolut verdensklasse, som B&O’s folk kan levere i virksomhedens ikoniske Fabrik 5 i Struer.

(Foto: Bang & Olufsen)

Højttalerne er således ikke sprøjte-malede, hvilket kunne efterlade små dråber og ujævnheder på overfladen. I stedet bruges anodisering, der skal efterlade hver enhed med sit eget personlige udtryk.

Af den grund er DUNE ikke kun beregnet til at lytte til, fortæller B&O. Den skålformede højttaler skal også være smuk at skue og lækker at røre ved  – med sin gitter-agtige overflader i anodiseret alu.

Teknisk set er Beosound A1 DUNE rundstrålende, så tonerne flyver ud 360 grader omkring højttaleren. Det kan så ske i 18 timer på en batteri-opladning.

(Foto: Bang & Olufsen)

 

Der er trådløs Bluetooth 5.1 og tre integrerede mikrofoner, så DUNE kan fungere som håndfri telefon og så elegant center ved telekonferencer.

Beosound A1 har desuden en Multipoint feature, der lader to højttalere koble sig samme og skabe et større og bredere lydbillede.

De nye Beosound A1 DUNE fås i farverne Matcha Green og Red Beige. De kan udelukkende kunne købes på Bang & Olufsens hjemmeside fra den 24. marts. Prisen er 3.750 kroner pr. styk….

Cevclie Manz’ arbejdsbord. (Foto: Bang & Olufsen)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G er nu større end 4G