Vi er nummer ét i indbrud

Samsung til den dyre smag

(Foto: Caviar)

Samsungs toptelefoner i Galaxy S klassen har aldrig været billige. Ikke helt så kostbare som iPhones fra Apple, men pænt oppe på prisskalaen.

Det gælder også for de helt nye Samsung Galaxy S22 modeller, som man dog sagtens kan gøre dyrere og mere unikke i deres fremtræden – hvis man da har råd.

Russisk-italienske Caviar står nemlig klar med S22 mobiler, der er beklædt med ægte 24 karat guld og pyntet i noget, som vel bedst kan kaldes Art Deco eller Pop Culture.

(Foto: Caviar)

Designerne fra Caviar har kastet deres kærlighed på Samsungs dyreste model – nemlig Galaxy S22 Ultra, der skal erstatte tidligere tiders Galaxy Note mobiler.

Den kommer således med en S-Pen som standard til at skrible på skærmen, hvad især nålestribede forretningsfolk m/k godt kan lide. I hvert fald er de den typiske målgruppe for Caviars forædling eller tuning af den nye Samsung telefon.

Caviar tilbyder sin ”uber-galaxy” i seks forskellige mønstre og beklædninger. Alle med deres særegne design og unikke fremtræden:

(Foto: Caviar)

Ocelot modellen skal minde om Art Deko tiden: Mobilens kameraer er indrammet i en guldplade med juveler, mens telefonens ryg er pyntet med gyldne, geometriske mønster gravet i sort PVC titanium.

Art Deco skal også være inspirationen for Caviars The Great Gatsby model af Galaxy S22 Ultra. Her er kameraerne omvendt indrammet i sort titanium, mens resten af bagsiden fremtræder i en 24 karat legering af dobbelt guld og juveler.

Caviars krone-logi i guld sidder øverst i kamera-blokken og får ejeren til at føle sig helt kongelig i selskab med denne Samsung telefon.

(Foto: Caviar)

Hvis man gerne vil lufte sin dyre sportsvogn eller limousine sammen med sin nye mobiltelefon, har Caviar en særlig Drive model i sort og diskret titanium sølv.

Endelig har den Moskva-baserede telefon-forædler også to Galaxy S22 Ultra modeller i sort eller beige krokodille-læder.

Caviar er påfaldende tavs omkring læderets oprindelse, hvilket sikkert kan få natur-beskyttelses-organisationer op på palmerne.

(Foto: Caviar)

Samsungs nye Galaxy S22 Ultra telefoner koster fra knap 10.000 kroner i deres normale klæder. Efter en tur rundt om Caviar ryger prisen nemt op i det firdobbelte.

Caviar fremstiller kun 99 nummererede eksemplarer af de gyldne Galaxies. Dem skal man så betale mellem 6.520 og 7.140 dollars for. Det er mellem 43.700 og 48.000 kroner.

Caviar har også forædlede udgaver af de mindre Samsung Galaxy S22 og S22+ modeller, men de er langt fra så eksklusive som Ultra udgaverne….

(Foto: Caviar)

(Foto: Caviar)

(Foto: Caviar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er nummer ét i indbrud