Øretelefoner bliver til smykke

Er iPhone 12 bare en ny iPhone 4?

(Foto. Caviar)

Mange inkarnerede Apple fans har diskuteret på nettet, om de nye iPhone 12 telefoner ikke i design minder forbløffende meget om de gamle iPhone 4’ere.

Timingen ville jo være perfekt, fordi iPhone 4 har 10 års fødselsdag i år.

Apple har ikke selv gjort noget ud af jubilæet i sin markedsføring. Godt, at der så er andre, som kan minde Apple og iPhone fans om, at der er noget at fejre.

De russisk-italienske iPhone forædler Caviar gør det med sin nye Caviar iPhone 12 Jobs 4 kollektion.

(Foto. Caviar)

Caviar har samtidig benyttet lejligheden til at sende en hyldest til manden, der mere end nogen anden gjorde Apple til, hvad virksomheden er i dag. En af verdens mest værdifulde og med et logo, som alle kender.

De russiske designere har ikke kun pakket den nye iPhone 12 i et cover, der ligner den gamle iPhone 4 til forveksling.

Caviar har også integreret et lille stykke stof fra en original Steve Jobs turtle neck trøje i hver telefon. Det sorte stof ligger i et lille vindue midt i Apple logoet bag på telefonen.

For at gøre hyldesten komplet har Caviar også fået fremstillet en særlig variant af de New Balance 991 sneakers, som var Apple legendens foretrukne fodtøj.

(Foto. Caviar)

Disse sneakers kan købes som ekstra-udstyr til telefonen. De bærer en lille titanium plakette med Apples berømte slogan fra iPhone 4 dagene – ”Think Different.”

Caviar sælger tre modeller af sin iPhone 12 Jobs 4. Alle tre bygger på en iPhone 12 Pro og er meget dyrere end den originale telefon. Men ok – eksklusivitet koster.

Den ene variant kommer i sort-lakeret titanium. Den anden fremstår i hvidt med juvel-lak og Apple logoet i Sterling sølv. Den tredje bærer Apple logoet i ægtew 18 karats guld.

Caviar fremstiller kun ti eksemplarer af hver model. De koster fra 6.720 US dollars og opefter. Det er ca. 42.000 kroner.

Steve Jobs sneakerne skal man betale ekstra for. De kræver 1.820 dollars eller ca. 11.300kroner i betaling….

(Foto. Caviar)

Apples stifter Steve Jobs var kendt for altid at gå klædt i sorte turtle neck trøjer, jeans og sneakers. Jobs døde af kræft i oktober 2015. (Foto: Mylerdude / Flickr / Wikimedia)

(Foto. Caviar)

(Foto. Caviar)

 

 

 

 

 

https://caviar.global/

https://mikeshouts.com/caviar-iphone-12-jobs-4-smartphone/

………..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øretelefoner bliver til smykke