3 tænder for 5G i dag

Øretelefoner bliver til smykke

(Foto: OnePlus)

OnePlus er kendt for at indgå co-branding aftaler på sine smartphones. F.eks. har vi set OnePlus Star Wars mobiler, McLaren udgaver og flere varianter, der reklamerede for nye computerspil.

Nu går OnePlus samme vej med sine trådløse øretelefoner. Via et samarbejde med den britiske designer og kunstner Steve Harrington forvandles OnePlus Buds Z til moderne øresmykker.

Harrington er kendt for sin lidt flippede og psykedeliske pop-art kunst. De sjove karakterer optræder både på øretelefonerne og den medfølgende bæreæske. Begge er holdt i lysegrønne og lyseblå farver.

OnePlus Buds Z tilbyder op til 20 timers spilletid på en opladning. Driverne – højttaler enhederne indendørs – er på 10 mm I diameter og arbejder sammen med OnePlus’ egen bass boost teknologi.

Buds Z øretelefonerne fås også i hvidt. De rummer en passiv støjreduktion og er vand- og svedtætte efter IP55 standarden.

De specielle cartoon-agtige Buds Z Special Edition øretelefoner kommer til salg på www.oneplus.com fra tirsdag den 22. december kl. 10. Prisen er 529 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tænder for 5G i dag