Mobil en hel uge på batteri

Dette tv er som et flytbart skilt

(Foto: LG)

For et par dage siden viste jeg det nye LG OLED Evo TV, der med sine motordrevne gardiner minder meget om Bang & Olufsens Beovision Harmony fjernsyn.

Den sydkoreanske tv-gigant har dog flere nye ting på bedding, når det gælder utraditionelle designs. De får alle premiere på CES Show udstillingen i Las Vegas lig efter nytår.

Nyhed nummer to minder allermest om de informations-skilte, man ser opstillet i hoteller og konference-centre. De står på ét ben og er nemme at flytte rundt.

Det samme gælder det nye LG StanbyME tv, der kører på batteri og hjul og derfor kan bevæges rundt fra lokale til lokale. I hjemmet, på kontoret eller måske på en skole.

OLED-skærmen på LG StanbyME er på beskedne 27 tommer. Ikke noget til mange timers tv-underholdning.

Til gengæld kan fjernsynet bruges som et større alternativ til f.eks. et tablet eller en laptop, som man bærer rundt, bruger til opskrifter i køkkenet, til video-møder i stuen eller til at vise en film i soveværelset.

Standeren, tv-skærmen sidder på, kan justeres trinløst op og ned. Desuden kan displayet vendes enten vandret eller lodret.

StanbyME har indbygget batteri, der kan holde tv’et kørende i tre timer. Derfor bør man nok bruge stikkontakter i stedet.

Billed-signaler kommer trådløst via Wi-Fi, ligesom de kan sendes med Bluetooth fra en smartphone….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil en hel uge på batteri