Nu kan du samle penge via Instagram

Disse øretelefoner renser sig selv

(Foto: LG)

Efterhånden er der dukket så mange nye trådløse øretelefoner på markedet, at udvalget bare er mega-stort. Ligesom hos mobiltelefoner.

Forskelle kan også være svære at se på de små øretelefoner. Farven måske og priserne. Desuden ser man en tydelig trend imod, at alle gerne vil ligne Apples Airpods i designet.

Når man lægger sine LG øretelefoner til hvile i det medfølgende bære-etui, bliver deres batteri ikke kun opladet. Det kan alle rivaler også. LG øretelefonerne bliver samtidig renset og steriliseret.

I disse Corona tider, hvor folk bør vaske hænder næsten uafbrudt, tænker de færreste på, at mobiltelefon og øretelefoner burde have samme tur. Især skærmen på en smartphone er en ren støvsuger for smuds, fedt, bakterier og virus,

(Foto: LG)

LG har indbygget et ultra-violet lys i sin bære-æske. Det fjerner angiveligt 99,9 procent af alle bakterier, pollen og andre uønskede ting fra øretelefonerne, mens de bliver ladet op. Så rent kan man næppe få sine ørepropper, når man tørrer dem af med en klud.

På lydsiden skal LG nyhederne også score points. De indeholder nemlig elektronik fra den kendte britiske Hi-Fi producent Meridian. Herfra kommer bl.a. en særlig lydchip med det flotte navn ”Headphone Spatial Processor” (HSP).

Chippen fjernstyres fra en app på mobiltelefonen, hvor man kan justere lydbilledet helt efter sin egen smag eller bruge fire præ-indstillede positioner til forskellige musiktyper.

Lidt underligt har LG ikke ofret en aktiv støjreduktion (ANC) til sine FN6 øretelefoner. Den har flere og flere af konkurrenterne, og den er smart, når man f.eks. har øretelefonerne på, mens man cykler. Så kan man lyde udefra lettere trænge igennem.

(Foto: LG)

LG har i stedet en slags passiv støjreduktion, som kaldes for ”ambient Sound Pass-through”, der nok er knap så fint følende. Desuden skal den slås manuelt til og fra via en knap på øretelefonen.

Den meget rene LG nyhed kan tåle regnvejr og sved (IPX4), og man kan styre musikken via stemme-kommandoer og de digitale assistenter Siri fra Apple eller Google Assistant til Android.

De sydkoreanske øretelefoner spiller seks timer på en batteri opladning. Spilletiden udvides til 12 timer, når man lægger dem i bære-æsken. Ikke vildt imponerende. Her er rivalerne oppe på 25 timer eller mere. Omvendt har de ikke en rense-maskine som LG.

Jeg ved ikke, om LG’s Tone Free FN6 True Wirless Earbuds kommer til salg på det danske marked. I USA fås de i enten hvidt eller sort og koster 150 dollars. Det svarer til ca.    kroner….

(Foto: LG)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du samle penge via Instagram