Hvilken musik lytter I mon til?

Ny farve på ørerne

(Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen fans har vel også julegave- -drømme som alle andre danskere. Ét af dem kan de få opfyldt, hvis de skriver Beoplay HX på ønskelisten eller selv går ned og køber de luksus-prægede danske hovedtelefoner.

Beoplay HX havde premiere i foråret og kommer nu i en ny farve, der matcher godt til efteråret og folk, som godt kan lide brune kulører.

De nye trådløse hovedtelefoner i Dark Maroon og dybt bourgogne nuancer passer sikkert fint til et ædelt glas rødvin og cognac eller varm te og god musik på afspilleren.

Hvor de fleste andre hovedtelefoner kun kan købes i sort, gråt eller hvidt, forøger B&O at gøre sine Beoplay HX til en mere integreret del af boligens indretning. De fås nemlig også i kulørerne sand og mellembrun (timber).

Beoplay HX indeholder en ny generation aktiv støjreduktion (ANC) og kan spille i 35 timer på en batteri-opladning. Det er længere end de fleste konkurrenter.

Lyden skabes af to 40 mm drivere – højttaler-enheder – med magnet af neodym materiale. Desuden er der fire mikrofoner, som giver en klar og tydelig lyd, når hovedtelefonerne bruges til håndfri telefoni.

Derudover medfølger et beskyttende tekstil-etui, som gør det nemt at transportere både hovedtelefoner og tilbehøret til dem, når du er på farten.

Beoplay HX koster 3.749 kroner. De kan købes nu hos udvalgte Bang & Olufsen forhandlere eller på www.bang-olufsen.com

(Foto: Bang & Olufsen)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken musik lytter I mon til?