iPhone 11 sælger rigtig godt

Beoplay H4 kan nu styres med stemmen

Kriseramte Bang & Olufsen forsøger at hente de manglende penge fra salget af dyre tv og Hi-Fi systemer hjem ved at forstærke udvalget af sine billigere Beoplay produkter. De går nemlig generelt som varmt brød.

B&O har derfor præsenteret anden generation af sine trådløse Beoplay H4 hovedtelefoner. Det er de pris-mæssigt mest attraktive i firmaets Beoplay familie, selvom de bestemt ikke kan kaldes billige.

De kunne derfor være en idé under juletræet for mange af de mennesker, der foretrækker hovedtelefoner over ørerne end i ørerne.

(Foto: B&O)

De nye Beoplay H4 har fået mindre design-ændringer og forbedringer. Mest tydeligt er, at ørekopperne nu er udstyret med en skive af aluminium. B&O logoet er også flyttet, mens det vævede tekstil-kabel mellem ørepropperne er blevet pænere og mere tydelig.

B&O har også tilføjet en dedikeret knap til stemme-assistenter, ligesom H4 nu tændes og slukkes ved hjælp af en skydeknap. Endelig har hovedtelefonerne fået en ekstra mikrofon, så lydkvaliteten forbedres, når de bruges som headset til telefoni.

Beoplay H4 kan køre i 19 timer på en batteri-opladning. De kommer i ægte læder og fås i farverne sort og lime stone. De er i butikkerne i dag til priser fra 2.300 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 11 sælger rigtig godt