Windows 11 hurtigere ud

OnePlus har ny baby på vej

(Foto: OnLeaks/91Mobiles)

Knap har OnePlus præsenteret sin seneste nyhed – PAC-MAN udgaven af sin mellemklasse telefon Nord 2 5G – før den hurtigt voksende fabrikant fra Kina står klar med sin næste.

Det er Nord N20 5G modellen, der er afløseren for den relativt billige Nord N10. Den koster i øjeblikket 2.222 kroner med 5G, og mon ikke dens N20 efterfølger vil placere sig i samme prislag?

Ifølge de første spionfotos fra Kinas sociale medier får N20 er lidt anderledes design end sin forgænger. Både skærm og cover bliver fladere, og mobile får skråt skårne hjørner i stil med Apples iPhones.

Displayet er en AMOLED type på 6,43 tommer og Full HD+ grafik, hvilket er fint for prisklassen. Finger-aftryks-skanneren er integreret i skærmen, der har en opdaterings-frekvens på 90 Hz.

(Foto: OnLeaks/91Mobiles)

Processoren ser ud til være en mellemklasse Snapdragon 695 5G fra Qualcomm – ikke en MediaTek fra Taiwan, som mange havde forventet. MediaTek leverer ellers motor til storerbror OnePlus Nord 2 5G.

På ryggen af N20 sidder tre kameraer: Hoved-linsen har en sensor på 48 megapizel og assisteres af en vidvinkel på 2 MP og en dybde-sensor på 2 MP.

Betjeningen ser ud til at være den velkendte fra OnePlus: Det vil sige on/off knap på højre side med volumen knap og skuffe til SIM-kort på venstre. Dertil kommer USB-C stik, højttaler og et klassisk 3,5 mm stik til hovedtelefon i bunden af telefonen.

Ifølge de kinesiske medier har OnePlus allerede indhentet telemyndighedernes godkendelser i Kina og Europa. Det kunne tyde på, at vi måske får den nye ”baby” at se allerede inden jul….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windows 11 hurtigere ud