DMI køber ny supercomputer

Skriv mere farverigt

(Foto Logitech)

(Opdateret) Der findes folk, som er i stand til at formulere sig på skrift i et mere farverigt og blomstrende sprog end mange andre.

Hvis man ikke er iblandt dem, kan det måske hjælpe at skifte tastatur – f.eks. til Logitechs nye Pop Keys.

Mangler inspirationen så fortsat, kan Logitech nyheden i det mindste skabe lidt mere kulør på skrivebordet.

Pop Keys er det nyeste tiltag i Logitechs Studio Series. Det består både af tastatur, mus og musemåtte i samme iøjnefaldende pastelfarver. Dem har man flere at vælge fra, så man kan sørge for, at ens skrive-grejer matcher med tøj, makeup og yndlings-kulører

(Foot: Logitech)

Farven er i øvrigt ikke det eneste, der gør Logitech nyheden til noget særligt: Tastaturet har også et retro design i stil med en klassisk skrivemaskine.

Derfor er tasterne naturligvis mekaniske, der gik en bedre følelse end dem, der sidder på mange laptops – med en membran underneden.

Endelig har Logitech anbragt nogle ekstra taster ude i den ene side, som man lægge sine mest anvendte emojis på – og få hurtig adgang til dem, når de bruges i emails, tekster og social medie indlæg.

Den tilhørende mus har såmænd også en direkte genvejs knap til at aktivere emojis. Smart, selvom funktionen kun virker, hvis man har installeret den medfølgende Logitech app til formålet.

(Foto: Logitech)

Både POP Keys og POP Mouse er fremstillet, så de er små og lette at tage med rundt i tasken eller rygsækken.

Begge er trådløse og skal derfor med jævne mellemrum have udskiftet deres AAA batterier til tastaturet og AA batteri til musen. Ifølge Logitech kan batterierne holde tastaturet kørende i tre år og musen i to.

Logitechs POP ting lanceres i første omgang i tre glade farve-kombinationer – Daydream med mint, gul og lavendel, Heartbreaker i rosa og Blast i sort og gul.

Det farverige tastatur og mus er kompatibelt med både Windows og MacOS. Nyheden koster 100 dollars i USA. Den danske pris optræder endnu ikke på Logitechs hjemmeside….

(Foto: Logitech)

(Foto: Logitech)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DMI køber ny supercomputer