Pas på WhatsApp kopier

Stor mobil til lille pris

Foto: Motorola)

Motorola, der i dag er en del af pc-giganten Lenovo, har efterhånden specialiseret sig i at bygge smartphones i mellemklassen og til lave priser.

Der er ikke tale om en enkelt model eller to, men en hel væg med mobiler hvor det kan være lidt svært at adskille den ene fra den anden.

Nede i den lavere ende af pris-skalaen kommer den nye Motorola Moto G20. Til 1.299 kroner får man ikke 5G, men en pæn stor skærm og hele fire kameraer på ryggen.

Processoren er den temmelig ukendte Unisoc T700. der produceres i Kina og derfor sikkert kan købes meget billigere end ”motorer” fra f.eks. Qualcomm i USA.

Moto G20 fås i en opsigtsvækkende pink kulør. Foto: Motorola)

Den kører med standard Android 11, der kan nøjes med 4 GB RAM og 64 GB lager. Det sparer alt sammen på udgifterne.

Til gengæld har Motorola fået råd til et stort LCD.display på 6,5 tommer. Med 90 Hz opdatering er det meget hurtigt for prisklassen, Til gengæld vil andre blive skuffet over den begrænsede grafik i HD+ kvalitet (720 punkter).

Kameraerne ser bestemt også fornuftige ud på en mobil til ikke meget over en tusse: Hoved-objektivet er på 48 megapixel og f/1,7 blænde.

Det assisteres af en 8 MP ultra-vidvinkel, en 2 MP makro til nær-optagelser og en dybde-sensor på ligeledes 2 megapixel.

Motorola Moto G20 kommer i de glade farver Breeze Blue og Rosa Flamingo. Den billige mobil kommer i danske butikker fra den 16. maj….

Her kan man se forskellen på et computerspil, der afvikles på en mobil med almindelig 60 Hz skærm og med den hurtigere reagerende på 90 Hz. Sidstnævnte betyder, at billedet opdateres 90 gange i sekundet. Foto: Motorola)

Moto G2 – her i Breeze Blue -har hele fire kameraer på ryggen. Desuden kan den tåle vandstænk og småregn efter IP52 standarden. (Foto: Motorola)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på WhatsApp kopier