B&O i ny guldalder

Mobil som en moppedreng

(Foto: Motorola)

Nu har vi vænnet os til, at nye smartphones kommer med et batteri på 4.000 mAh eller deromkring.

Det er standarden I 2020, medmindre man er Apple. iPhones har nemlig konsekvent mindre batterier end deres Android rivaler.

Apple hævder nemlig, at iPhones bruger mindre strøm end konkurrenterne. En påstand der bestemt ikke holder altid.

Never mind. Motorola har nu sat sig for at sætte en ny standard for billige smartphones med en stor skærm.

De skal kunne køre flere dage på en opladning, og derfor får den nye Motorola G9 Power en moppedreng af et batteri ombord. 6.000 mAh – 50 procent mere end det normale.

 

Samsung har også et par modeller med kæmpe batterier i sin Galaxy M-familie, men de bliver ikke markedsført i Danmark.

Med andre ord står Motorola alene med sit tilbud om en smartphone, der kører op til 60 timer på en opladning. Det er ret imponerende, hvis påstanden holder i praksis.

Tilmed leverer Motorola en hurtig-oplader med sin nye Moto g9 Power. Den kan levere 20 watt og sikrer, at man ikke skal vente i mange timer, før batteriet er fyldt op igen.

Til gengæld kommer Moto g9 Power uden trådløs opladning. Det kan man nok heller ikke forvente andet til den pris, som den nye telefon skal sælges til.

Man kan ikke se det,, hvis man ikke lige ve’ det. Den nye Motorola g9 Power har et meget stort batteri på 6.000 mAh. (Foto: Motorola)

Motorola i Danmark vil endnu ikke oplyse pris og leverings-tidspunkt herhjemme. Prisen på G9 Power er 200 euro i Tyskland, hvilket vil svare til ca. 1.500 kroner i danske butikker.

Batteriet er helt klart det bedste argument for den nye Motorola. De øvrige specifikationer minder mere om, hvad man ellers kan finde i denne budget-klasse.

Skærmen er f.eks. mega-stor med sine 6,8 tommer, men der er kun tale om LCD teknologi – ikke OLED – og den grafiske opløsning på beskedne HD+. Det vil sige, at displayet kan vise 1.640 gange 720 punkter.

På bagsiden sidder tre kameraer med et 64 megapixel (MP) hoved-objektiv. Det suppleres af et 2 MP kamera til makro næroptagelser og en 2 MP sensor til dybde-måling. Selfie-skyderen på fronten disker op med en 16 MP billed-sensor.

Hele herligheden styres af en Snapdragon 662 processor i mellemklassen, som kan sprede sig på 4 GB RAM og 128 GB lager. Sidstnævnte kan udvides til 512 GB via microSD kort.

Endelig er der andre features som to SIM-kort, USB-C stik, NFC, dual-band Wi-Fi 5, Bluetooth 5 og et klassisk hovedtelefon stik. 5G får man ikke i denne prisklasse – kun 4G,

Hvis du i øvrigt skulle støde på en telefon i udlandet, der minder forbløffende meget om Motorola Moto g9 Power, er der ingen grund til forbløffelse.

Lenovo, der I dag ejer Motorola, sælger nemlig samme mobil som Lenovo K12 Power i en række lande….

Tre kameraer med hovedlinsen på 64 megapixel lyder fint på en telefon, der kun skal koste omkring 1.500 kroner. (Foto: Motoroa)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O i ny guldalder