IKEA dropper almindelige batterier

Tv-højttaleren kan også streame

(Foto: Roku)

Når man har udstyret sin stue med både en stor tv-skærm, tv-box, router, soundbar, streaming enhed, surround sound højttalere og Hi-Fi forstærker, kan man hurtigt få et større antal ledninger samlet.

Nogle af kablerne kan man glemme, hvis man køber Rokus nye Streambar. Det er en lille soundbar højttaler, der også har en streaming enhed indbygget.

Roku er mest kendt i USA som storleverandør af tv-bokse til f.eks. Netflix. Sidste år kom Roku så med en soundbar, der spillede sammen med sådan en set-top boks.

Den nye Streambar fylder mindre, men har så en streaming enhed integreret. Den arbejder sammen med de fleste populære streaming tjenester til musik og video. Billedkvaliteten kan være op til 4K, Full HD og HDR.

Den lille Streambar er både tv-højttaler og streaming enhed til video og lyd. (Foto: Roku)

Højttaler-delen er ret lille sammenlignet med mange andre soundbars, men spiller med sine fire 1,9 tommers fuldtone-enheder garanteret bedre end det tv, den placeres under.

Streambar er Dolby certificeret og har en digital processor til at booste bassen og gøre stemmer mere klare ved at fremhæve mellemtonen.

Roku nyheden kan sættes til automatisk at dreje ned for volumen, når tv viser reklamer. De plejer jo i sig selv at larme op til 30 procent mere end selve udsendelsen.

Desuden er der en særlig Night Mode, der dæmper for volumen, så resten af familien kan sove i fred, selvom man ser tv og film til langt ud på det små timer.

Der sidder fire små højttaler enheder i den kompakte soundbar. To er fremadrettede, og to stråler d til siderne. (Foto: Roku)

På musik-siden er Streambar bl.a. kompatibel med Spotify Connect, ligesom man kan streame lyd direkte og trådløst via Bluetooth på f.eks. en mobiltelefon.

Bliver man så rigtig glad for sin Streambar, kan man købe andre Roku enheder som supplement. Det kan være en subwoofer og trådløse højttalere til en surround opstilling.

Streambar fungerer naturligvis også med kabler. Højttaleren kan således både HDMI 2.0a stik,USB-porte og en konnektor til optiske forbindelser. Apple AirPlay 2 og HomeKit kommer inden jul.

Desuden er den medfølgende trådløs betjening kompatibel med både Google Assistant og Amazon Alexa. Med andre ord kan man styre Streambar med sin stemme.

Roku nyheden måler 61 gange 3,5 gange 10 centimeter og vejer et kilo. Streambar kan forudbestilles nu og dukker op i amerikanske og britiske butikker fra den 18. oktober. Prisen ligger på 129 pund eller ca.   kroner….

(Foto: Roku)

 

WWW.ROKU.COM

 

 

https://www.roku.com/en-gb/products/audio/roku-streambar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA dropper almindelige batterier