Samsung for de hårdføre (opd)

Nu kan I gå med Apple maske

(Foto: Lew of Unbox)

Her under Corona pandemien har en del tekstil-fabrikker og alkohol destillerier omstillet deres produktion til at lave henholdsvis mundbind og håndsprit.

Apple har til gengæld været ret tavs.

Måske fordi Apple har tænkt mest på sine ansatte og på at holde sin produktion af nye iPhones i gang. Lidt mindre på de millioner af kunder verden over, som kan være truet af COVID-19 virusset.

Nu viser det sig, at Apple faktisk har designet sin egen Corona maske.

Den udleveres i fem-styk pakker til ansatte i Apples egne butikker verden over. Maskerne skal ikke sælges til kunderne, selvom sikkert mange kunne være interesserede i at købe dem,

(Foto: Lew of Unbox)

 

Mundbindet er typisk Apple design. Det vil sige elegant og minimalistisk. Apple vil ikke bruge masken som markedsføring, for den bærer ikke Apples ikoniske logo. Kun æsken, som maskerne kommer i, afslører, at afsenderen er Apple.

YouTube vloggeren Lewis Hilsenteger a la Lew of Unbox har haft fingrene i Apple masken og kan fortælle flere detaljer:

Mundbindet er f.eks. fremstillet i special-tekstil, der kan genbruges. Det er altså ikke en éngangs-maske som dem, vi ser så mange af i Danmark. Apple nyheden skal vaskes efter otte timers brug og smides ud efter nogle ganges vask.

Apples maske er designet, så det passer til et typisk menneske-ansigt. Den skal foldes ud i to omgange, hvor den ene halvdel så afslører en fleksibel metalramme, som kan formes til at ligge tæt på bærerens næse.

Ligesom almindelige mundbind er Apples ”MacMask” forsynet med to ørestropper. Hvis de er for irriterende at bruge, når man f.eks. bærer briller eller høreapparat, kan man klikke ørestropperne sammen i nakken.

(Foto: Lew of Unbox)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung for de hårdføre (opd)