Apple større end Schweiz

25 år med fornem lyd

(Foto: Bowers & Wilkins)

Bowers & Wilkins (B&W) er noget af det mest ærke-engelske, når det gælder holdninger til naturlig lydgengivelse og Hi-Fi,

B&W’s højttalere betragtes derfor at mange som noget af det bedste, man kan købe for penge. Dem skal man også have en del med af, for B&W bokse er ikke verdens billigste.

I år er det 25 år siden, hvor B&W introducerede sin 600 serie. Et vellykket forsøg på at skabe en række højttalere med appel til audiofiler, der har et begrænset budget. Med andre ord god Hi-Fi, som er til at betale.

B&W fejrer jubilæet med en række ”Anniversary” udgaver af 603 S2 gulv-højttaleren, den lidt mindre 606 S2 boks, 607 S2 reol-højttaleren. HTM6 S2 center-højttaleren og to forskellige subwoofere på henholdsvis 500 og 200 watt. De hedder ASW610XP og ASW610.

Subwooferne fås kun i hvidt eller sort. De øvrige jubilæums-bokse i hvidt, sort og eg. Priserne går fra 4.500 kroner pr. par for de små 607’ere til 13.400 kroner parret for de store 603 gulvhøjttalere….

B&W højttalere behøver ikke at være store. Her er 607 S2 modellen i den særlige fødselsdags version. (Foto: Bowers & Wilkins)

Her er de store B&W 603 S2 bokse i den nye Anniversary kollektion. (Foto: Bowers & Wilkins)

Her er B&W’s jubilæums højttalere placeret som et surround system med center og subwoofer. (Foto: Bowers & Wilkins)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple større end Schweiz