Er din hjemme-pc sikker nok?

Sennheiser sætter momentum på god lyd

Det er sjældent, at tyske Sennheiser er først på markedet med nye gadgets og modetrends. Til gengæld er Sennheiser meget effektive, når produkterne kommer. De har meget høj kvalitet og nul børnesygdomme. Præcist, som VW har det med sine personbiler.

Sennheiser er f.eks. sent ude med aktiv støjreduktion (ANC) i sine trådløse øretelefoner. Den har konkurrenterne haft længe – nogle i flere år – men de får fremragende anmeldelser i flere udenlandske fagmedier. Så Sennheiser lever op til sit ry for at levere professionel lyd til priser, amatører kan betale.

Den aktive støjreduktion i de nye Momentum True Wireless arbejder sammen med øretelefonernes passive isolering, således at brugeren kan koncentrere sig helt om det væsentlige – musikken.

(Foto: Sennheiser)

Er der brug for at høre, hvad der sker i omgivelserne – f.eks. andre trafikanter eller meddelelser over højttalere – kan man med et klik koble en Transparent Hearing funktion til. Så kan man mixe eksterne toner med musikken, eller man kan føre en samtale med andre uden at tage ørepropperne ud.

Anden generation af Sennheiser Momentum rummer selvfølgelig mikrofoner, så de kan bruges til håndfri telefoni sammen med en smartphone – eller når man giver ordrer til Google Assistant og Apple Siri. Dermed også afsløret, at de nye tyske øretelefoner kører fint med både iPhones og Android mobiler.

Tager man ørepropperne ud, vil musikken automatisk gå i pause og vende tilbage til, hvor den sluttede, når man sætter dem i øret igen. Medmindre man selvfølgelig beder den medfølgende app gøre noget andet som f.eks. at starte helt forfra med sin streamede spilleliste.

(Foto: Sennheiser)

Hver øretelefon rummer en dynamisk driver (højttaler-enhed) på syv millimeter. De arbejder med den nyeste Bluetooth 5.1 og aptX, ligesom den medfølgende Smart Control app indeholder en equalizer til personlig indstilling af lydbilledet.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 kører syv timer på de indbyggede batterier. Lader man op undervejs ved at lægge øretelefonerne i bæreæsken i pauser, kan spilletiden øges til 28 timer. Det er meget bedre end i første generation Momentum, men ikke vildt imponerende i sammenligning med rivalerne på markedet. På den anden side har Sennheiser altid brugt flere kræfter på lydkvalitet og anvendelighed end på at være først eller størst.

Momentum 2 er vandtætte efter IPX4 standarden, så man kan have dem på i regnvejr og, mens man sveder. De fås i sort fra april til priser fra 2.399 kroner. En hvid udgave følger lidt senere….

(Indledningsfoto til artiklen: Sennheiser)

De nye Momentum 2 øretelefoner er en smule mindre – 2 millimeter – end forgængerne. h(Foto: Sennheiser)

Når man lægger sine øretelefoner i bæreæsken i pauser mellem lytningerne, kan spilletiden øges til 28 timer. (Foto: Sennheiser)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er din hjemme-pc sikker nok?