Så er der miss-valg for kunstigt skabte piger

Googles Gemini AI taler nu dansk

(Foto: Google

Gode nyheder for danskere, der er trætte af at kommunikere på engelsk med deres kunstige intelligens på pc’en eller mobilen.

Googles chatbot Gemini Advanced kan nu snakke dansk.

Det var en af de mindre, men vigtige nyheder for danskere på Googles store globale udvikler-konference I/O, der foregår lige for tiden.

Gemini Advanced et betalings-versionen af chatbotten, der er en direkte konkurrent til OpenAI’s mere kendte ChatGPT.  Den gratis udgave af Gemini kommunikerer fortsat kun på engelsk.

Gemini Advanced opgraderes samtidig til at køre på Googles nyeste sprogmodel Gemini 1.5 Pro, der åbner for en række nye muligheder i kunstig intelligens (AI).

Modellen kan således kapere en øget datamængde på op til en million såkaldte tokens. Dermed kan den udføre både nem og avanceret analyse af enorme mængder information.

Det kan bl.a. være at uploade dokumenter i pfd-format på op til 1.500 sider, som chatbotten kan opsummere, svare på eller give sit feedback til.

Det kunne også være op til 10 e-mails eller adskillige hele bøger, som man kan spørge ind til indholdet af.

Alen-lange forsknings-artikler kunne også være et oplagt område, hvor Gemini kan sammenholde argumenter og konklusioner.

Inden længe følger så videoer og op til 30.000 liniers program-kode, ligesom Gemini Advanced vil kunne fungere som data-analytiker, der laver skræddersyede visualiseringer og diagrammer….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der miss-valg for kunstigt skabte piger