Her hader de plastik-poser

Kyllinger på spil

Kentucky Fried Chicken (KFC) er ikke kun verdensmester i at sælge kyllinger som fast food. KFC har også gang på gang skabt overskrifter med sin skægge ideer til at krydre vores moderne digitale dagligdag.

Her på Leifshows.dk har jeg f.eks. skrevet om KFC-kædens egen mobiltelefon. Om madbokse, der kunne laves om til DJ-pulte eller KFC-telte, hvor man kunne sidde i fred og spise sin mad, uden at mobiltelefon-stråler kunne trænge ind.

Det seneste nye påfund er kyllinge-kædens egen spillekonsol. Hvis historien på Twitter er korrekt, vil KFC konkurrere direkte med Sonys nye PlayStation 5 og Microsofts Xbox X, der begge skal komme i butikkerne lige før jul.

(Foto: KFC Gaming / Twitter)

Tweeten fra Kentucky Fried Chicken indeholder en kort video, der introducerer en ny KFConsole. Videoen ser ganske overbevisende og ligner dem til forveksling, som de store elektronik- og mobilfabrikanter plejer at udsende som teaser for deres nye produkter.

Kylls-kæden fremhæver designet og afslører en række tekniske detaljer, som skal gøre os ekstra sultne. F.eks. skal KFConsole kunne arbejde med ægte 4K grafik og vise 120 billeder i sekunder (fps).

På den anden side viser adskillige eksempler fra de senere år, at  KFC’s reklamefolk godt  kan lide lidt bizarre kampagner. Den nye kunne sagtens være en parodi på Sony og Microsoft.

https://www.youtube.com/watch?v=bWA2DbGV2-o

Det kunne selvfølgelig være lidt spændende, om fast food kæden virkelig får fremstillet sin egen spillekonsol i Kina. I klasse med Sony, Microsoft og Nintendo.

Og hvad med spillene? Kommer de alle til at handle om en hønes liv, om konkurrencer i spisning af kyllinge-bryster eller racerspil om de hurtigste rulninger af kyllingelår?

Vi får se om fem måneder. Kentucky Fried Chicken nævner nemlig den 12. november som den officielle lanceringsdato for KFConsole….

(Indledningsfoto: Kentucky Fried Chicken)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her hader de plastik-poser