Danskere er EU’s mest slanke

Pak dine AirPods i en iPod

Man kan sige mange ting om Apple. De negative vil jeg se bort fra i denne artikel, fordi den skal fortælle om design. Og på dét punkt har Apple gjort underværker gennem årene.

Tænk for eksempel på den første Macintosh fra 1984. Lille og buttet, men genial enkel i sin betjening. Den banebrydende iMac,der fik computere til at se anderledes ud end grå og creme farvede. Den første iPod med musikken i en lille kompakt tingest. iPhone, iPad – listen er sikkert meget længere.

Det amerikanske firma Elago har gjort det til sin mission at minde os om, at de gamle Apple designs er rigtigt fine til at kombinere med nye produkter med æble-logoet på. Elago har f.eks. lavet en Apple Watch oplader, der er udformet som en mini-udgave af den første Macintosh.

(Foto: Elago)

Legetøj og gadges. Helt rigtigt, men designet ud fra en god idé. Det gælder også for Elagos seneste nye AW6 indpakning til AirPods øretelefonerne. Elago AW6 er nemlig udformet som en iPod Classic. Komplet med det berømte jog-dial hjul, som Apple tyv-stjal fra Bang & Olufsen.

Og jyderne oppe i Struer glemte at få deres betjenings.hjul beskyttet som patent. Apple betalte ikke en krone for ”lånet” af  den gode idé.

Never mind. Man putter bare sin AirPods bæreæske ned i Elago AW6, hvor den ikke kun ligger godt beskyttet. Den ser også meget mere interessant ud end Apples originale æske i kedelig hvidt,

Elagos nye AirPod bæreæske ved siden af en original iPod Classic. (Foto: Elago)

Elago er low-tech. Javel, men en smart op-pepning af AirPods, der ikke koster mange penge. AW6 kommer tilmed med en karabiner-hage, så man kan hænge sine øretelefoner i dit mavebælte eller på rygsækken.

Og ikke at forglemme: Lige oppe over iPod menu punktet sidder en lille LED-lampe, der lyser, når ens AirPods bliver fyldt med ny energi.

Elagos skægge AW6 case koster kun 13 US dollars eller ca. 90 kroner….

(Artiklens indledningsfoto: Elago)

(Foto: Elago)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskere er EU’s mest slanke