Google tager dig med på rumrejse

Tastatur i læder og retro look

For et par uger siden fortalte jeg her på bloggen, at IBM’s berømte Model F tastatur fra 1980’erne er gået i produktion igen. Noget, der burde glæde alle, som skriver meget på deres pc.

Er 30 år gamle tastatur designs af meget høj kvalitet for unge, kan man passende vende blikket over mod Azios nye Vintage Keyboard. Så er man – i hvert fald visuelt – helt tilbage hos de mekaniske skrivemaskiner fra 1950’erne og før.

Azio kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi indenbords, men i en fanske stilfuld og retro indpakning. Tastaturet fås således både trådløst med Bluetooth eller med kabel og USB, så det kan fungere både med Windows pc’er og Apple Macs.

Hvem andre kan f.eks. prale af at skrive på et tastatur, hvor toppladen omkring tasterne er beklædt med ægte læder – og hvor metalrammen er af en poleret zink aluminium legering, der ældes med ynde?

 

Tasterne er fuldt moderne med en LED lampe i hver, så man også kan skrive i buldermørke. Desuden ser det vel cool ud med et diskret selvlysende tastatur.

Man kan købe Azio tastaturet i forskellige farver, så det passer i stil med det skrivebord, det placeres på. De tre er Retro Classic Onyx, Retro Classic Posh og Retro Classic Artisan.

I alle tilfælde koster det skægge tastatur fra 95 USD og opefter. Det lidt over 600 kroner. Man kan i øjeblikket forudbestille Azio via iværksætter portalen Indiegogo til levering i august. Tastaturet fås naturligvis med dansk/nordisk layout.

Her er Azio tastaturet i varianten Retro Classic Posh.

Og som Retro Clasic Onyx

….og som Retro Classic Artisan.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google tager dig med på rumrejse