Facebook taber børn – i USA

Tastaturet med stil og klasse

Når man som jeg sidder foran pc’en i adskillige timer om dagen og tamper i titusindvis af bogstaver og ord ind, sætter man stor pris på et godt tastatur at skrive på.

Hvis tastaturet – ud over betjeningsvenlighed – også godt må udstråle stil og klasse, bør man kigge lidt på Azios nye Retro Classic Keyboard. Det kombinerer nemlig det gammeldags mekaniske tastatur med moderne tiders elektroniske skrivebrædt.

Azio findes både trådløse Bluetooth versioner og med kabel. Man kan lade tastaturet være helt diskret. Eller man kan tænde en baggrunds-belysning under tasterne, så det ligner et lille lysshow. Praktisk, når man godt kan lide at skrive i dæmpet belysning eller i mørke uden at kunne blindskrift.

Vigtigst er dog tasternes kvalitet. De er runde ligesom på bedste- eller oldefars gamle skrivemaskine. De er betrukket med ægte læder og kranset af aluminium. Selve brædtet fås i ægte træ, der er anbragt i en solid ramme af aluminium og zink.

Hver tast kan nemt udskiftes, således at man f.eks. hurtigt kan ændre layout efter sprog eller tilpasse tastaturet til pc/Windows og Apple Mac. De nødvendige taster og vejledning følger med, når man køber et Azio Retro Classic keyboard.

Meget praktisk er tastaturet forsynet med et velvoksent Li-ion batteri på 6.000 mAh – 50 pct. større end på selv store smartphones. Det sikrer, at man kan tæve løs på tasterne i et helt år uden at miste skrive-evnen. Bruger man baggrunds-belysning af tasterne, kræves dog en opladning hver anden måned.

Azion nyheden er dyr. Javel, men hvor mange andre skriver på tastatur af læder eller træ. Vælg selv. Begge koster 190 USD eller ca. 1.150 kroner….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook taber børn – i USA