Samsung viser pc-skærm i superformat

A Night at the Monopoly

Queen er uforglemmelige. Især for generationerne over 30 år, der stadig kan huske Queens uforlignelige forgrundsfigur Freddy Mercury – der døde alt for tidligt efter et hektisk liv.

Queen eksisterer stadig med en ny forsanger og med guitaristen Brian May, der også optræder i mange forskellige videnskabs-relaterede events.

 

Hvis man gerne vil kombinere de klassiske Queen med nutiden, kan man sætte Queen musik på stereoen og brede det nye Queen Monopoly spil ud på stuebordet.

Det er en særlig Queen variant af Matador spillet, hvor adresser og veje er blevet erstattet med begivenheder, pladeudgivelser, koncerter osv, som man kan købe eksemplarer af eller billetter til, hvis man lander på de rigtige felter.

Queen brætspillet begynder med gruppens første koncert på Imperial College i 1970 og slutter med den sidste, hvor en syg Freddie Mercury var med – i Knebworth i 1986.

Undervejs kan man komme med backstage, lære om de enkelte band-medlemmers baggrunde og karrierer eller bygge en koncert-scene op og tjene penge på billet indtægterne.

Som i alle Matador spil er der dog også farer og fælder, man skal passe på: Man kan gå fallit, få efterskat eller ende i fængsel.

 

 

Tjek videoen, hvor Queens guitarist Dr. Brian May for første gang pakker et færdigt eksemplar af Queen Monopoly spillet ud af æsken.

Ved siden af sit lukrative job som guitarist i Queen har May i øvrigt taget en universitetsgrad i astrofysik. Heraf titlen Doktor May.

Spillet kan forudbestilles på Queens hjemmeside til priser fra 30 GBP – det er ca. 250 kroner. Et must for alle Queen fans….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung viser pc-skærm i superformat