Pak dine AirPods i en iPod

Dykkergrej for Instagram fans

Der er dykkere, og så er der dykkere, som tilhører Instagram generationen. Sidstnævnte er dem, der tager tusinder af billeder under vandet, og som det første kobler sig online på det sociale medier, når de er oven vande igen.

Hvis du hører til sidstnævnte kategori af mennesker, vil du knus-elske den nye Diveroid gadget fra Artisan & Ocean. Det er en smart ting, der på et øjeblik forvandler ens smartphone til en alt-i-én dykker computer inklusive kamera.

Man kan også beskrive Diveroid som en sofistikeret undervands-taske, der udnytter mobiltelefonens indbyggede sensorer til at fortælle om f.eks. dybde under vandet, forløbet tid i dykket, om man stiger for hurtigt osv.

(Foto: Artisan & Cloud)

Samtidig kan Diveroid hjælpe med at tage gode og vandtætte fotos eller videoer i 4K kvalitet. Komplet med en log-bog, der er synkroniseret med hvert billede. I den står både tidspunkt, placering og dybde under vandet for pletskuddet.

Det er professionelt dykker.gear, som almindelige mennesker kan betale. Mobiltelefonen har de jo I forvejen.

Artisan & Ocean har finansieret en produktion af Diveroid via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Det er gået så godt, at det ønskede beløb er overtegnet mere end 12 gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille en Diveroid dykker-computer til særpriser på mellem 249 og 268 US dollars. Det svarer til 1.680 og 1.820 kroner. Levering skal ske til februar næste år….

(Artiklens indledningsfoto: Artisan & Ocean)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pak dine AirPods i en iPod