Instagram stryger frem

To-i-én vellyd, der hjælper med energi

Selvom mobiltelefon industrien har travlt med at reklamere for, at trådløs opladning er smart og komfortabel, sparer den som sådan ikke på antallet af ledninger, man har liggende som en portion spaghetti på borde og reoler. Opladeren selv skal jo i stikkontakten, mens man slipper for at have ”lader klumpen” til mobilen fremme.

Smarte fabrikanter som f.eks. Belkin, Apple og Samsung forsøger at begrænse antallet af lader-ledninger ved at præsentere trådløse opladere, der kan håndtere to eller tre gadges på samme tid. F.eks en mobil, et smartwatch og et sæt trådløse hovedtelefoner.

Gadget Flow går en lidt anderledes, men bestemt praktisk vej. Firmaets nye Bluetooth højttaler har nemlig en trådløs oplader integreret. Man skal blot lægge sin Qi-kompatible telefon på toppen af den lille boks, og mobilen vil få ny energi tilført, samtidig med at den f.eks. streamer musik ud via højttaleren nedenunder. To fluer med et smæk så at sige.

Den nye Wireless Charging Speaker stråler lyden ud i 360 grader og ser faktisk ganske dekorativ ud i sit minimalistiske design med mørkt vævet stof hele vejen rundt. I bunden af kabinettet har fabrikanten anbragt noget gel, der sørger for, at højttaleren altid står lodret og solidt.

Lydkvaliteten kan jeg ikke sige noget om, men den er næppe overvældende god, når højttaleren ikke koster mere end 110 USD eller ca. 730 kroner.

Den smart udtænkte højttaler kan give trådløs strøm til alle Qi-standard kompatible smartphones. Det er bl.a. Apples nyere iPhones og mange Android telefoner fra f.eks. Samsung, Sony, LG osv….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram stryger frem