Calorieco tæller kalorier

Ford hjælper fodgængere på nettet

Alle har prøvet, at ens mobiltelefon løber tør, hvor det er mest belejligt. Eller at man har brug for at komme på nettet her og nu, men der er ikke er nogen Wi-Fi, man kan koble sig på.

Hvis det sker, næste gang I er i London, kan der måske komme hjælp fra uventet kant. Bilgiganten Ford sætter nemlig sammen med tech-firmaet Strawberry Energy et antal bænke op, hvor fodgængere kan lade deres mobil op og få gratis adgang til trådløst internet.

Det fælles projekt omfatter 20 smarte bænke, der både hjælper almindelige brugere med strøm fra solceller og Wi-Fi – og rapporterer miljødata til Londons myndigheder.

De højteknologiske bænke overvåger støj, kuldioxid, fugtighed og temperatur. Oplysningerne vil være gratis tilgængelige for bænkens brugere og de deltagende bydele i projektet.

Adgangen til Wi-Fi og mobilopladning, både trådløst og med kabel, er gratis. Ikke kun for smartphones, men også til tablets, kameraer og bærbare computere. På hver bænk er der to USB-udtag.

Glade brugere af bænkene kan – hvis de har lyst – donere lidt penge til britiske velgørenheds organisationer som St Mungo’s, Rethink Mental Illness og Macmillan Cancer support.

Ford Motor Company Fund matcher de modtagne donationer fra bænkenes brugere med op til 10.000 GBP til hver enkelt af velgørenheds organisationerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calorieco tæller kalorier