Windows og Android hånd i hånd

Lille og bare super solid

Ikke alle har brug for en stor smartphone med gigantisk skærm og et så nydeligt ydre, at telefonen tager imod alt snavs og nærmest ikke kan tåle at komme ud i frisk luft, før den får ridser eller det, der er værre.

Det kan godt være, at den nye Cat B35 ikke ser voldsomt cool og trendy ud. Mange vil sikkert sige, at den ligner en mobil fra for 18 år siden. Men den finder uden tvivl sin købergruppe. Den befinder sig hos håndværkere, ingeniører, redningsfolk, sejlere, landmænd, industri arbejdere og den slags.

Kort sagt er det folk, der har brug for en no-nonsense mobil. Den skal være så lille, at den kan ligge i enhver lomme. Den skal være vandtæt og robust – og den skal kunne ringe, smse, surfe lidt på nettet og kunne arbejde med de vigtigste apps. En stor skærm til at se video, fotos og spil på er ligegyldigt.

Den nye Cat(erpillar) B35 kører i 4G mobilnet og kan arbejde med både VoLTE og VoWiFi – altså telefon samtaler via f.eks. trådløse netværk. Desuden kommer den med smartphone tjenester som e-mail, sociale medier, digitale landkort, Google søgning og Google Assistant.

De enkle ”Feature Phones” er en vigtig del af Cats salg af telefoner – og det er ikke kun professionelle i byggesektoren, der køber dem – altså de mennesker, som også kører i Caterpillar bulldozere og gravkøer – men i stigende grad også outdoor folk på amatørbasis.

Som andre CAT telefoner er den nye B35 både særdeles robust og testet under ekstreme forhold. Den kan f.eks. tåle gentagne fald på et beton gulv fra 1,8 meters højde – og den kan ligge under 1,2 meters vand i 35 minutter uden at drukne.

Ifølge Cat kan den lille B35 tåle ekstreme temperatur udsving, og dens batteri på 2.300 mAh giver 12 timers taletid eller 30 dages standby på en opladning.

Cats stærke fokus på det robuste i telefonen bekræftes af en undersøgelse blandt 25.000 Cat kunder. Den viser, at fire af de fem vigtigste funktioner for dem har med mobilens fysiske evner at gøre.

98 pct. siger, at lang batteritid er afgørende for dem, mens 58 pct. har ødelagt mindst én telefon, før de valgte at købe en Cat.

Den nye B35 vil være i butikkerne fra midten af oktober til priser fra 799 kroner hos forhandlere som Power, Elgiganten, ProShop, TDC Business, Atea, Lomax, Kompetera og via catphones.com ….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windows og Android hånd i hånd