Apple har store planer i medicin

Active udgave på vej af ny Samsung

Nu er der gået nogle måneder, siden Samsung lancerede sine fremragende Galaxy S8 og S8+ telefoner. Så er det vel på tiden at vise noget nyt i S8 familien for at holde opmærksomheden oppe.

Det kunne f.eks være en Active variant, hvor telefonen er svøbt i ekstra solide klæder, der ovenikøbet er camouflage farvede. Så ser mobilen også ud til at kunne klare lidt af hvert inklusive et ridt på mountain biken og en tur med på byggepladsen.

Samsung har flere gange lavet Active udgaver af sine Galaxy telefoner, og nu optræder den nyeste af slagsen på Samsungs internationale hjemmeside. Ikke i alle detaljer som f.eks, men med en liste over de apps, der følger med på telefonen.

Håndværkere er blandt målgruppen for Samsungs Galaxy Active telefoner. Her er det sidste års S7 Active model.

Galaxy S8 Active får en 5,8 tomme skærm, der er helt flad – ikke afrundet på sine ”civile” søskende. Buede displays er nok ikke så holdbare.

Processoren bliver Sasungs egen Exynos 8895 med 4 GB RAM og 64 GB lager. Batteriet bliver større end det på 3.500 mAh, der sidder i Galaxy S8+ modellen.

Og så kommer det, der gør Active anderledes end de normale S8 modeller. Telefonen er helt vandtæt og kan tåle stød og fald jævnfør den amerikanske militære MIL-STD-810G standard. Med andre ord en rigtig håndværker mobil.

Lanceringstidspunktet bliver formentlig august. Om den rå S8 også kommer til salg i Danmark, vides ikke endnu….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple har store planer i medicin