Kun halvdelen tager backup af deres mobil

Første LEGO Forma er en fisk

Sådan grundlæggende er LEGO jo et legetøj for børn, selvom mange af de senere  og meget avancerede byggesæt snarere henvender sig til voksne – eller meget fremmelige børn.

Nu går folkene fra Billund omsider hele vejen og præsenterer LEGO for voksne. Den hedder LEGO Forma og skal komme på markedet inden jul.

Ifølge LEGO er Forma mekaniske modeller, der er smart designet, men enkle at samle. De er meget realistiske og tager inspiration fra naturen. Den første model er således en fisk, der kan bevæge sig og fremtræder med livagtig hud og skæl.

LEGO har rigeligt med penge på kistebunden, men har alligevel valgt at lancere Forma på en meget usædvanlig måde. Nemlig via iværksætter platformen Indiegogo, hvor opfindere og idémagere får interesserede til at forudbetale et beløb – mod at få det færdige produkt før alle andre og til en særpris.

Ifølge LEGO forsøger man sig med Indiegogo for at få adgang til en ny og spændende kundegruppe, som man normalt ikke er i kontakt med. Mennesker, der deler ideer og støtter projekter med både hjerte og hjerne.

Det er en interessant tilgang fra LEGOs side, og det har mange andre også ment. I hvert fald har LEGO indtil videre fået 50 pct. flere tilmeldte end ønsket og over 1,7 mio. kroner i kassen til udviklings.omkostningerne af Forma.

Byggesættet koster fra 45 USD eller ca. 290 kroner for et kit med 294 elementer. Vil man have alle fire hud-farver er prisen 84 USD eller ca. 550 kroner. Levering vil ske i januar 2019….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun halvdelen tager backup af deres mobil