Phoneslinger passer godt på din telefon

Ideelt køkken for singles

Engang imellem støder man på ideer, hvor man spørger sig selv, hvorfor man ikke selv har fundet på den gadget?

S.I.A.M. er sådan en opfindelse. Et  klap-sammen induktions-komfur, der kan finde plads på selv det mindste klubværelse, i den lille én-rums lejlighed eller for den sags skyld hotelværelset.

Jeg kender ikke de to sydkoreanske designere Hye-Rim Lee og Tae-Ryung Byun, men jeg kunne godt forestille mig, at de er opvokset i små hjem med begrænset plads at sprede sig på.

Erfaringerne fra den opvækst har fremavlet ideen til at skabe verdens måske mindste komfur. I hvert fald fylder det stort set ingenting, når det er klappet sammen.

S.I.A.M. består grundlæggende af to dele:

Den nederste er en induktions-kogeplade, der styres ved hjælp af et digitalt touch display, som sidder pladsbesparende på kanten. Den øverste del fungerer som emhætte og som beskyttelseslåg, når kogepladen ikke er i brug. Det hele tænder og slukker automatisk, når man klapper S.I.A.M. op eller i.

Selvfølgelig er det begrænset, hvor store menuer man kan fremtrylle med kun én kogeplade. Omvendt lærer det kokken logistik og rækkefølge i madlavningen – og har man en mikrobølge ovn ved siden af, kan man have to ting kørende på samme tid.

Det eneste, jeg undrer mig lidt over, er, at ingen stor hvidevare fabrikant har købt ideen fra de to unge designere. I Sydkorea er der f.eks. to – Samsung og LG.

Måske de allerede har sikret sig rettighederne og holder det bare hemmeligt lige nu….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phoneslinger passer godt på din telefon