Duo er musik til IKEA hjemmet

Tysk kvalitet i top

I de senere år har man primært hørt det berømte tyske navn Carl Zeiss, når man læste om mikroskoper, brilleglas eller et samarbejde om foto-objektiver til smartphones fra Nokia og Microsoft.

Et nyt Zeiss kamera har været længe undervejs – og når det nu kommer, er det samtidig den tyske linse-specialists første rejse ind i den digitale verden. Det spændende ZX1 er Zeiss’ første digitale kamera.

Som man kan forvente af Zeiss, er ZX1 i absolut topkvalitet. Det spejl-løse kamera rummer således en 37,4 megapixel full-frame billedsensor. Distagon F2 objektivet har en fast brændvidde på 35 mm, og fotografen kan både se og efterbehandle sit motiv på en stor 4,3 tommers touch skærm på kameraets bagside.

Når Zeiss går ind i digitale kameraer, gør tyskerne det ikke halvt. Kameraet har således Adobe Lightroom CC indbygget, så man kan finpudse billeder direkte i det populære RAW format. Selvfølgelig er der også trådløs forbindelse til en smartphone, tablet eller laptop.

Designet er minimalistisk med et aluminium kabinet i sort, hvor Zeiss’ logo i blåt er det næsten mest iøjnefaldende. ZX1 kommer med mindst 512 GB lager ombord, Wi-Fi, Bluetooth og et USB-C stik.

Det nye kamera kan købes fra begyndelsen af 2019. Prisen vil blive offentliggjort i den forbindelse….

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Duo er musik til IKEA hjemmet